13 August 2012 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Expertul Garbo in Autocunoastere si Crestere Personala ne dezvaluie cum putem fi niste mame, sotii si angajate invingatoare!

Pe Cristina Ivan, Expert Garbo, o gasiti pe blog-ul www.mamainvingatoare.ro

Fiind parintele a 2 copii minunati si foarte, foarte energici ea si-a adunat toate resursele sa iasa din perioada de criza ce a urmat celor doua nasteri.

A capatat multa experienta, de aceea vrea sa ofere mai departe o mana de ajutor mamicilor aflate in dificultate.

Cristina Ivan isi doreste sa indrume cat mai multe mame in a se conduce pe ele insele pe calea catre implinirea personala si profesionala.

In acest sens va deveni trainer si coach de viața, facand parte dintr-o importanta echipa infiintata in Romania sub tutela lui John Maxwell, un important autor motivational al lumii.

Cum sa gasesti echilibrul intre a fi mama, angajata si sotie

Ce faci, draga mea mamica invingatoare? Ce cauti? Ce speri? Ce vrei de la viata? Pe ce treapta esti? Cat de sus vrei sa ajungi? Ai observat si tu ca ceva te opreste sa urci cat de sus ai vrea? Te pot ajuta? Pot sa raspund in locul tau? Sigur ca DA!!!

Cand eram mai mica (nu imi place sa spun cand eram mai tanara, tineri suntem mereu) am intrat in rolul vietii mele. Acela de a construi. De mic copil am visat ca voi construi, ca voi lasa ceva in urma. Dar treaba asta, pe la 20 de ani, m-a facut sa fiu foarte ocupata. Implinita, dar ocupata. Am muncit mult si am avut rezultate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Apoi am vrut copii si Dumnezeu mi-a dat doi copii sanatosi si frumosi. Am muncit mult si atunci, m-am mutat si intr-o casa mai spatioasa, dar nu am vrut sa ma opresc din construit. In etapa asta am simtit cel mai mult ca ceva nu facusem bine pana atunci. In primul rand nu mai faceam nici un pic de introspectie.

Inainte sa ai copii, si orice mama imi poate confirma, ai totusi timp pentru oricate ai vrea sa faci. Cand vin ei, in primul rand, nu mai ai atata atentie cata ti-ar fi necesara. Gandurile si prioritatile tale se invart in jurul lor. Viata ta si a oricarei mame in societatea de astazi nu se invarte, insa, doar in jurul familiei.

Mai e jobul si, desi multe dintre noi uitam sau lasam la urma, mai e si sanatatea si frumusetea ta. Ai vrea sa ai grija si de asta, nu? Sigur, cum ii ajuti pe altii daca te imbolnavesti pe tine prin mancare nesanatoasa si prin lipsa de miscare? Nu cumva deja ai ajuns sa fii prea aglomerata? Eu ajunsesem, da!

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri