19 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 53 share-uri

Motivele pentru a savura o ceasca de ceai sunt numeroase. Servit fierbinte sau rece, cu gheata, ceaiul este combinatia perfecta intre gust, parfum si sanatate.

Pentru fiecare moement al zilei, pentru fiecare persoana in parte, exista un tip de ceai ideal. Spre exemplu, din combinatia de iasomie, lavanda si bergamota se prepara un ceai cu proprietati de calmare si antistres, potrivit pentru cei care doresc sa petreaca o seara linistita si sa se elibereze de grijile cotidiene.

Din meniul ceainariei nu lipsesc nici specialitati de ceai negru, verde, rosu sau alb, ceaiuri parfumate – cu scortisoara, vanilie, mar verde, rubarba, citrice, vanilie sau trandafir, ceaiuri cu proprietati specifice benefice pentru organism sau specialitatile casei. Un ceai ideal pentru relaxare, care se gaseste numai in ceainariile Rendez-Vous, este ceaiul Jardin de Camille, preparat din portocale, lamaita, menta, hibiscus si musetel. O alta alegere parfumata si sanatoasa este Restre Calme, ceai care ajuta la tratarea hipertensiunii, facut din ceai verde de Yunnan, maces, salvie, portocale, pere, vanilie, mandarine.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri