26 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 67 share-uri

Vara ne imbie, ne trimite cu gandul in cele mai indepartate locuri. Vara e momentul cand vrem sa ne rupem de stres si de probleme, cand vrem sa descoperim lumi si oameni noi. Care sunt cele mai potrivite locuri ce rezoneaza cu modul de a fi al fiecaruia? Te-ai intrebat vreodata de ce te atrag anumite locuri si nu altele? De ce in unele destinatii te simti ca acasa, iti sunt familiare desi poate este prima data cand ajungi acolo? Ori simti ca in sfarsit ai gasit locul unde te simti cel mai bine... Iti propunem sa descoperi alaturi de noi destinatiile karmice in functie de zodia in care te-ai nascut, locurile in care gasesti relaxarea si aventura in acelasi timp.

Te-ai intrebat vreodata de ce te atrag anumite locuri si nu altele? De ce in unele destinatii te simti ca acasa, iti sunt familiare desi poate este prima data cand ajungi acolo? Ori simti ca in sfarsit ai gasit locul unde te simti cel mai bine... Iti propunem sa descoperi alaturi de noi destinatiile karmice in functie de zodia in care te-ai nascut, locurile in care gasesti relaxarea si aventura in acelasi timp.

Berbec

Foto: Gaspa; Florenta noaptea, vazuta de pe terasa Pietei Michelangelo.

Esti o persoana foarte determinata, careia ii plac provocarile, asa ca daca ai putea, tu ti-ai dori sa fii in acelasi timp in mai multe locuri.

Oricum, ceea ce alegi in final sunt acele locuri care te vor rupe de cotidian, dar care in acelasi timp iti ofera si doza de relaxare de care ai nevoie. Te atrag orasele italiene ca Florenta, Verona, sau Napoli. Ceva ce este diferit, in acelasi timp ademenitor. Pentru ca lucrezi cu atata intensitate, ai nevoie si de plecari mai dese.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pentru tine sunt ideale vacantele mai mici, de tipul city-break, dar mai dese, decat vacantele lungi de o luna de zile. Pentru tine relaxarea inseamna sa uiti de probleme, munca si responsabilitati pentru o perioada, oricat de scurta. Festivalurile cu diverse temtaici din intreaga Europa s-ar putea sa te atraga tare. De exemplu, Festivalul verii, din Finlanda.

In Romania, ai fugi de agitatia orasului pentru Garana Jazz Fest sau ti-ai petrece cateva zile la o pensiune agro-turistica, alaturi de familie.

Taur

Cand vine vorba de vacante, tu esti semnul zodiacal care stie cel mai bine ce inseamna sa iti petreci timpul liber in mod cat se poate de placut. Pui de cele mai multe ori cariera in fata a orice si nu iti place sa lasi treaba neterminata pe mainile altcuiva, asa ca pentru tine s-ar putea sa fie un pic mai dificil sa iti stabilesti o vacanta cu multa vreme inainte.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Panorama cascadei Garganta del Diablo de pe raul Iguazu aflata la granita dintre Brazilia si Argentina - Patrimoniu UNESCO; foto Wikimedia

Oricum, odata ce te-ai eliberat de indatoriri, te afunzi toatal in placerea mangaierii soarelui, a marii, a nisipului. Iubesti locurile unde poti stabili o legatura spirituala, care iti transmit o stare speciala – America Latina, Spania, Portugalia sau Coasta de Azur, Cipru si Insulele Grecesti sunt locurile care te atrag enorm.

Dupa ce muncesti din greu pe parcursul anului, sa te relaxezi departe de stres, este cel mai bun lucru pe care il poti face. Daca se poate la all-inclusive, ca sa nu ai batai de cap, totul este minunat.

In tara, Brasovul sau Sibiul sunt orase pe care le adori si care iti ofera exact ce ai nevoie - confort urban, peisaj superb si cultura bogata.

Gemeni

Gemeni este semnul zodiacal al personalitatilor duale. Tu simti uneori ca ai nevoie de o insula pustie, unde sa te izolezi, sa te apropii de natura si de tine insuti. Apoi, cand iti recapeti fortele, zbori catre cele mai aglomerate si zgomotoase locuri si iti petreci nopti albe alaturi de colegi si prieteni. Iubesti atmosfera energica, plina de viata, e aceea iti place sa iti petreci vacantele in orase mari, celebre pentru dinamismul lor: Londra, Paris, Amsterdam, Roma si mai presus de toate New York.


Foto - Amsterdam noaptea Wikipedia;

De asemenea, atunci cand pleci intr-o calataorie iti place sa explorezi istoria locurilor, sa te infuzezi de informatii noi, despre culturi vechi. Astfel ca vi s-ar potrivi calatorii in locuri incarcate de istorie de asemenea – Grecia, Egipt sau Sudul Italiei.

Esti genul care are nevoie si de mici escapade in timpul anului, plecari scurte de 2-3 zile alaturi de persoana iubita. Astfel de plecari te vor tine in forma, pana la vacanta mai lunga. In Romania, Sibiul in perioada Festivalului International de Teatru poate fi cea mai frumoasa optiune de vacanta pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri