26 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 67 share-uri

Vara ne imbie, ne trimite cu gandul in cele mai indepartate locuri. Vara e momentul cand vrem sa ne rupem de stres si de probleme, cand vrem sa descoperim lumi si oameni noi. Care sunt cele mai potrivite locuri ce rezoneaza cu modul de a fi al fiecaruia? Te-ai intrebat vreodata de ce te atrag anumite locuri si nu altele? De ce in unele destinatii te simti ca acasa, iti sunt familiare desi poate este prima data cand ajungi acolo? Ori simti ca in sfarsit ai gasit locul unde te simti cel mai bine... Iti propunem sa descoperi alaturi de noi destinatiile karmice in functie de zodia in care te-ai nascut, locurile in care gasesti relaxarea si aventura in acelasi timp.

Rac

Racul este foarte conservator. Pretuieste valorile familiei si traditia, si oriunde alege sa isi petreaca vacanta, va lua cu el o bucatica din ceea ce-i e drag, atunci cand pleaca singur. Aceasta poate fi o fotografie de familie, oricum, ceva care sa ii aminteasca de cei dragi.

De asemenea, chiar daca ii place sa calatoreasca, racul va fi mereu fericit sa se intoarca acasa, in sanul familiei, sau, si mai bine sa ia si familia cu el, oriunde ar merge.

Transfagarasan; Wikipedia

Irlanda sau Scotia sunt regiuni care i se potrivesc de minune racului, sunt locuri unde vor gasi o cultura puternica si bine definita. De asemenea, s-ar putea sa ii placa foarte tare Olanda, dar nu pentru latura sa excentrica, ci pentru caldura oamenilor si latura lor foarte practica.

In tara ii va placea sa isi duca familia in excursii la munte, pe cheile Bicazului sau Transfagarasan, invatandu-si copiii ce inseamna comuniunea intre oameni si natura. E foarte deschis si la sederi mai indelungate, la cort, impreuna cu familia, in 2 Mai sau la Vadu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Leu

Leul este creativ, entuziast si iubeste sa faca lucruri interesante. Ar pleca oriunde in lume, doar sa stie ca are parte de o vacanta bine meritata. Locurile care ii surad cel mai tare sunt Roma - Italia in general, caci aici reuseste cu adevarat sa se regaseasca.

Leul este guvernat de soare si de aceea iubeste locurile cu o clima calda. Persoanele din zodia leului vor iubi sa calatoreasca in Maroc, Dubai, Emiratele Arabe. Intreg Orientul plin de contradictiile sale ii fascineaza. Ii ridica interesul si orasele grandioase ca New York sau Hong Kong.

Dubai; Foto Wikipedia

In Romania, va alege mereu sejururi scumpe si va cauta servicii de inalta calitate, unde sa se simta cu adevarat respectat. Din comoditate prefera Poiana Brasov.

Fecioara

Nativii din aceasta zodie sunt firi moderate, meticuloase si practice, chiar si atunci cand vine vorba despre vacante. Cea mai potrivita tara pentru ele, este Franta, datorita atmosferei stilate si bunului-gist de aici. Parisul este orasul pe care aceste persoane il iubesc cel mai tare.

Si fecioarele au nevoie de cat mai multe pauze in timpul anului, iar daca finantele le permit acest lucru, cu siguranta isi vor impacheta cu grija valiza pentru a se indeparta putin de stersul cotidian. In afara de Franta, fecioarele pot fi atrase de Creta sau Turcia, unde isi vor petrece vacante comode, alla inclusive.

Creta; foto wikipedia

Daca este mai in varsta, unei fecioare i-ar putea face mare placere sa mearga la Baile Herculane, datorita sentimentelor nostalgice care o coplesesc adesea. Persoanele mai tinere pot alege vacante in frumoasa Delta. Perioada festivalului Anonimul poate fi o idee minunata pentru persoane ca fecioarle, mereu in cautare de a-si intregi cunostintele in diverse domenii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri