Vaginul are capacitati elastice extraordinare. Se poate dilata pana la 200%. Suna infricosator si ciudat, insa vaginul poate cadea din corp... la propriu. Vaginul are capacitatea de autocuratare. Vaginul se rideaza.

7. Am auzit cu totii de faimosul punct G, punctul datator de orgasme si placere. De marimea unui bob de fasole, punctul G este localizat pe peretele frontal al vaginului, la jumatatea distantei dintre osul pubian si cervix. Cel care l-a descoperit, atragandu-ne atentia asupra atingerii punctului maxim al sexualitatii feminine, este Dr. Ernest Gräfenberg. Cati dintre noi au auzit insa de punctul A, cunoscut si sub denumirea de zona AFE (Anterior Fornix Egoneous)? Punctul A a fost descoperit recent de un sexolog din Malaezia, fiind localizat pe peretele anterior al vaginului, la jumatatea distantei dintre punctul G si cervix. Se crede ca, prin stimulare, la fel ca si punctul G, punctul A poate da placere maxima si orgasme.

8. Vaginul contine anumite bacterii ce au rolul de a tine microorganismele rele la distanta, dar si de a proteja totodata impotriva infectiilor. Printre bacteriile “bune” care se gasesc in interiorul vaginului se numara si lactobacillus. Aceasta bacterie are rolul de a mentine, prin secretii, un mediu acid. Surprinzator sau nu, lactobacillus este bacteria pe care o regasim si in iaurt. Unii medici ginecologi recomanda tratamentul cu iaurt pentru tratatea infectiilor vaginale.

9. Primii 2, 5 centimetri ai canalului vaginal sunt cei mai receptivi la cuvantul “placere”. Acesti 2.5 centimetri aflati la intrarea in vagin sunt inzestrati cu multe terminatii nervoase.

10. Anumite alimente ingurgitate pot influenta mirosul si gustul vaginului. Fructele dulci spre exemplu pot face ca vaginul sa aiba un gust mai dulce, in timp ce legumele ii dau o mireasma mai pregnanta.

11. Mirosul unui vagin curat este asemanator cu cel al moscului.

12. Ochii si vaginul se numara printre singurele organe ce au abilitatea de autocuratare. Vaginul este un organ curat, mai curat chiar decat cavitatea bucala, caci prezinta mai putine bacterii decat aceasta. Vaginul se curata singur prin lubrifiere, procesul de autocuratare incepand dupa menstruatie si continuand pana la urmatoarea menstruatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri