Sarutul face parte din viata noastra de zi cu zi, insa ii acordam atentia necesara? Haideti sa descoperim impreuna noua beneficii miraculoase ale sale!

Beneficiile sarutului

1. Sarutul te ajuta sa devii mai increzatoare.

Da, sarutul poate sa te ajute sa iti cresti respectul de sine. De ce? Raspunsul este simplu. Atunci cand te saruti cu cineva, inauntrul tau simti ca exista in viata ta o persoana care nu numai ca te iubeste, dar va fi alaturi de tine in momentele grele. Acest lucru creaza un sentiment de auto-apreciere si iti influenteaza starea de spirit, ajutandu-te sa te relaxezi.

image © Shutterstock.com - 597767

2. Sarutul intareste muschii faciali.

Sarutul actioneaza peste 30 de muschi faciali. Cand te saruti, se creaza tensiune in muschii obrajilor, lucru ce provoaca intensificarea circulatiei in zona fetei. Acest lucru inseamna nu doar ca pielea ta va deveni mai ferma, dar si ca vei arata mai tanara!

3. Sarutul arde calorii.

Intr-un minut de sarut, o persoana poate pierde intre doua si sase calorii (in functie de cat de pasional este acesta). Daca te saruti peste 20 de minute, ai sansa sa arzi pana la patruzeci de calorii. Sau, altfel spus, sase saruturi pasionale sunt echivalente cu pierderea unui kilogram!
Kudika Tarot

4. Sarutul creste imunitatea organismului.

La nivel biologic, atunci cand saruti o persoana, de fapt faci schimb de saliva cu aceasta, iar in momentul cu pricina, anumite bacterii partund in cavitatea ta bucala. Acest fapt forteaza organismul tau sa produca anticorpi in scopul de a preveni orice imbolnavire. Putem asadar sa comparam sarutul cu un vaccin. Unul placut, desigur.

Image © Shutterstock.com - 139230


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri