Afla care este elementul (Foc, Pamant, Metal, Apa, Lemn) ce iti influenteaza personalitatea si iti domina viata, dar si cu cine te potrivesti cel mai bine! Fa acest test! Noteaza-ti varianta de raspuns la fiecare intrebare, iar apoi calculeaza ce alegere (a, b, c, d, sau e) predomina!

Daca in raspunsurile tale a predominat varianta D, esti o fire dominata de elementul APA

In personalitatea ta abunda elementul Apa, lucru ce te face un caracter creativ, imaginativ, rabdator, dar si constient de propriile limite. Esti o persoana profunda cu o perspectiva unica de viata ce are tendinta totusi sa pastreze emotiile pentru sine. Unii indivizi influentati de elementul Apa au probleme atunci cand trebuie sa ia decizii, tot din cauza emotiilor inhibate. Astfel, combinatia ideala cu elementul tau este Lemnul, ce tr ajuta sa iti exteriorizez trairile interioare.

Daca in raspunsurile tale a predominat varianta E, esti o fire dominata de elementul LEMN

Dispozitia ta este in general influentata de elementul Lemn, lucru ce inseamna ca esti o fire ambitioasa, increzatoare in propriile forte, determinata, dar si plina de compasiune. Ca si caracter, esti o persoana muncitoare, insa uneori ai tendinta sa te suprasoliciti, sa muncesti pana la extenuare. Abundenta elementului Lemn in viata ta te impinge sa iti depasesti limitele, insa la extreme. Pentru a nu mai lua viata atat de in serios, lasa-te influentata mai mult de elementul Foc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Foto homepage: Shutterstock

Iti recomandam si:

Test-horoscop chinezesc incredibil: Destin si iubiri predestinate in 2012

Testul Desertului, un test uimitor de psihologie relationala si de masurare a iubirii

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri