Afla care este elementul (Foc, Pamant, Metal, Apa, Lemn) ce iti influenteaza personalitatea si iti domina viata, dar si cu cine te potrivesti cel mai bine! Fa acest test! Noteaza-ti varianta de raspuns la fiecare intrebare, iar apoi calculeaza ce alegere (a, b, c, d, sau e) predomina!

Rezultatele testului Care este elementul chinezesc ce iti influenteaza viata?

Daca in raspunsurile tale a predominat varianta A, esti o fire dominata de elementul FOC

Personalitatea ta este strans legata de elementul natural Foc, lucru ce inseamna ca esti o fire pasionala, dar si impulsiva. Iti place sa te inconjori de prieteni, ai o parte jucausa extrem de bine dezvoltata si detii creativitate iesita din comun. Atunci cand te aprinzi, ai tendinta sa critici aspru ori sa fii foarte galagioasa. Ideal ar fi, pentru o viata echilibrata si relatii sanatoase, sa te “combini” cu personalitati influentate de elementul Pamant.

Daca in raspunsurile tale a predominat varianta B, esti o fire dominata de elementul PAMANT

Viata ta este in primul rand influentata de elementul Pamant. Ca si caracter, esti o persoana iubitoare, grijulie, diplomata, dar si sincera. Cei care te cunosc stiu ca se pot baza pe tine oricand. Totusi, firea ta te impiedica sa faci schimbari majore in viata pe care o ai si sa te adaptezi destul de greu la situatiile noi. Inconjoara-te cu persoane influentate de elementul Metal pentru a-ti materialize planurile de viitor.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari A contat cine a zbierat mai tare

Daca in raspunsurile tale a predominat varianta C, esti o fire dominata de elementul METAL

Elementul Metal este prevalent in personalitatea ta. Acest lucru inseamna ca esti un caracter disciplinat, elocvent si etic. Te concentrezi extrem de usor si pretuiesti foarte mult precizia (in orice capitol din viata ta). Uneori, ai tendinta sa fii o persoana prea critica. Cei influentati de elementul Metal sunt firi inchise, ale caror granite emotionale nu le pot trece nici chiar cele mai apropiate persoane. Pentru a deveni mai deschisi, este nevoie sa se inconjoare cu cei influentati de elementul Apa.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri