7 Mai 2012 publicat în Lifestyle 136 share-uri

Stim ca urmam drumul corect in viata atunci cand gandurile si ideile noastre se materializeaza in cauze ce mai apoi devin efecte, intr-un sir neintrerupt. Pentru ca ne iubim viata, ii iubim pe ceilalti. Pentru ca ii iubim pe ceilalti, ne iubim viata.

Sunt sincera cu mine insami

Ideal ar fi sa fim mereu sinceri cu noi insine, sa stim ceea ce este bine pentru noi si ceea ce trebuie schimbat. Ideal este sa fim sinceri cu noi insine si sa ne dam seama ce fel de persoana dorim sa ajungem. Ideal este sa fim sinceri cu noi insine in fiecare aspect fin viata noastra, mereu. Pentru ca noi insine suntem singura persoana pe care ne putem baza oricand.

Sa ne cautam sufletul, sa cautam adevarul, sa aflam cine suntem cu adevarat. Odata ce gasim raspunsurile vom intelege mai bine unde ne situam si care este punctul in care trebuie sa ajungem.

Pentru ca sunt sincera cu mine insami, stiu ce inseamna dragostea neconditionata

Fie ca este vorba de legatura cu un copil, partenerul de viata sau un membru al familiei, sentimentul de a darui totul fara a astepta nimic inapoi reprezinta dragostea neconditionata. Sa ne traim viata experimentand dragostea neconditionata inseamna sa pornim intr-o aventura inimaginabila ce ne va atinge fiecare coltisor din sufletul nostru si ne va lumina calea intr-un mod incantator. Dragostea neconditionata este o energie dinamica ce ne ridica moralul in cele mai grele situatii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Dragostea neconditionata este frumoasa si imprevizivila. Incepe cu iubirea de sine, fiindca fara de aceasta dragostea fata de celalalt nu poate exista. Iubindu-ne pe noi insine generam sentimentul suprem pe care il vom imparti apoi cu toti cei din jurul nostru. Experimentand dragostea neconditionata vom invata sa percepem imperfectiunile noastre si ale celorlalti ca fiind perfecte.

Pentru ca experimentez dragostea neconditionata, sunt buna cu persoanele din viata mea

In relatiile interumane distanta in kilometri nu inseamna nimic fata de distanta in afecte. Desi este posibil sa ne aflam chiar langa persoanele la care tinem, din punct de vedere emotional poate ca suntem la mii de “sentimente” departare. Nu trebuie sa ii ignoram niciodata pe cei dragi deoarece lipsa de atentie doare uneori mai mult decat cuvintele spuse la suparare. Sa ramanem deci conectati cu cei pe care ii iubim, nu pentru ca asa ne va fi mai usor in viata, ci pentru ca ei merita acest efort.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Profesoara de la Pietriceaua fusese depunctată la evaluare din cauza problemelor de autoritate (Adevărul.ro)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri