7 Mai 2012 publicat în Lifestyle 136 share-uri

Stim ca urmam drumul corect in viata atunci cand gandurile si ideile noastre se materializeaza in cauze ce mai apoi devin efecte, intr-un sir neintrerupt. Pentru ca ne iubim viata, ii iubim pe ceilalti. Pentru ca ii iubim pe ceilalti, ne iubim viata.
Oare cand le-am marturisit fiecare dintre noi celor dragi ca ii iubim, ca sunt o parte importanta din viata noastra? Oare cand a fost ultima data cand am ales sa petrecem timpul nostru cu o persoana importanta, indiferent de programul nostru incarcat? Simplul fapt de a sta impreuna cu cineva demonstreaza ca ne pasa. Sa vorbim cu persoanele importante din viata noastra. Sa ascultam persoanele importante din viata noastra. Sa intelegem persoanele importante din viata noastra.

De multe ori sunt actiunile noastre cele care exprima ce simtim cu adevarat in suflet, si nu vorbele.

Pentru ca sunt buna cu persoanele din viata mea, i-am iertat pe toti cei care m-au ranit.

Fiecare dintre noi a fost, la un moment dat in viata, ranit. Fiecare dintre noi a avut inima franta sau increderea calcata in picioare. Desi durerea este normala, ea nu trebuie sa persiste in sufletul nostru deoarece ne va transforma viata in rau, ne va umple de energii negative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Caria dentară – ce este și cum se tratează

Atunci cand suntem incapabili sa daruim iubire tuturor, pierdem frumusetea si fericirea din viata noastra. A ierta inseamna nu doar a il elibera pe cel care ne-a ranit, ci a ne elibera pe noi insine!

Pentru ca i-am iertat pe toti cei care m-au ranit, imi controlez singura viata

Pentru a ne construi o viata mai frumoasa este necesar sa ne asumam propriile alegeri sau greseli, pentru ca doar asa vom evolua spre un eu mai bun. Daca nu ne luam viata in propriile maini, altcineva o va face. Iar daca acest lucru se intampla, vom deveni sclavii ideilor si viselor ale unei alte persoane si nu pionierii propriului nostru destin.

Noi suntem singura persoana ce ne putem controla viata si trebuie sa fim constienti ca, desi vom avea parte de numeroase obstacole.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri