30 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Prietenii adevarati ne iubesc si ne accepta asa cum suntem, iar acest lucru este vizibil in orice relatie interpersonala pe care o avem. Cu trecerea timpului invatam ca este mai important sa fim legati de o prietenie sincera decar inconjurati de numerosi prieteni falsi.

9. Prietenii adevarati asculta.

Atunci cand ii aratam unei persoane ca vorbele ei conteaza pentru noi, de fapt cream un impact pozitiv in viata sa. De multe ori, mai putine sfaturi inseamna mai mult deoarece exista momente cand nu avem nevoie ca cineva sa ne spuna ce sa facem, ci doar sa ne asculte, sa ne lase sa ne eliberam de energiile negative. Spunand lucrurile ce ne supara reusim sa le privim dintr-o alta perspectiva, sa le exploram altfel, ca in final sa ne gasim o noua directie in viata.

10. Prietenii adevarati raman mereu cu picioarele pe pamant, fara sa creada ca o relatie este mereu lapte si miere.


Nimeni nu este fericit tot timpul, iar de aceea prietenii adevarati trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa nu astepte imposibilul de la celalalt. In situatiile delicate este nevoie sa observam cand proiectam temerile noastre ascunse asupra persoanei ce ne este alaturi si sa recunoastem ca ceea ce dorim de la ea dorim de fapt de la noi insine. Ideal este sa il eliberam pe celalalt de asteptarile noastre si sa mentinem relatia sanatoasa si frumoasa!

Va recomandam si:

Prietenie si relatii: 6 calitati generale pe care le cautam la o persoana

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri