Cand vine vorba despre relatii sau prietenie ce dureaza o viata. anumite calitati ale persoanelor apropiate sunt vitale pentru buna functionare a acestora.
Relatiile pe care le avem cu partenerul de viata, prietenii ori familia sunt vitale pentru bunastarea noastra psihologica. Astfel, relatiile “toxice” ne pot afecta fericirea sau modul de viata. Ca rezultat, este important sa interactionam cu indivizi ce poseda calitati care ne permit sa ne implicam in relatii interumane benefice pentru noi.

Trebuie insa sa fim constienti de faptul ca cel mai important element in interactiunea cu o persoana este reciprocitatea. Asadar, daca ne dorim, de exemplu, ca cineva sa ne fie loial, la randul nostru si noi vom fi la fel.

6 calitati pe care le cautam in relatiile cu o persoana

Loialitatea

Fie ca este vorba de relatii precum prietenia sau cele de cuplu, loialitatea este extrem de importanta pentru mentinerea unor interactiuni sanatoase. Fiecare dintre noi face, la un anumit moment, greseli sau isi scoate in evidenta trasaturi de caracter de care nu este foarte mandru. Astfel trebuie sa le fim recunoscatori alelor indivizi care din dragoste raman alaturi de noi chiar si in cele mai dificile momente din viata. Loialitatea trebuie intotdeauna apreciata la adevarata ei valoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Respectul

Daca reusim sa tratam orice persoana cu care interactionam cu respect si bunatate, vom castiga la randul nostru respectul ei. Cu totii stim ca nu este deloc placut sa fii judecat, vorbit pe la spate, tratat nepoliticos sau folosit. Vor exista momente in viata noastra cand nu vom fi de acord complet cu parerile prietenilor sau ale membrilor familiei, dar acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa ii respectam in continuare.

Interactiunea neconditionata

Nu este nimic mai neplacut decat sa devenim constienti ca anumite persoane din viata noastra ne ofera ajutorul lor decat dupa ce au primit ceva in schimb. Sa descoperim prieteni care isi doresc sa treaca prin viata alaturi de noi doar pentru ca le place caracterul nostru si nu pentru ca la un moment dat isi vor dori ceva in schimb este o adevarata usurare in societatea din zilele noastre. Asadar, persoanele altruiste si generoase merita toata pretuirea noastra.
Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri