30 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Prietenii adevarati ne iubesc si ne accepta asa cum suntem, iar acest lucru este vizibil in orice relatie interpersonala pe care o avem. Cu trecerea timpului invatam ca este mai important sa fim legati de o prietenie sincera decar inconjurati de numerosi prieteni falsi.

5. Prietenii adevarati fac compromisuri.

Prietenii adevarati se intalnesc intotdeauna la jumatate. Atunci cand au neintelegeri, se gandesc la o solutie ce este convenabila pentru fiecare dintre parti, se gandesc sa faca un compromis si nu se asteapta niciodata ca celalalt sa se schimbe sau sa cedeze in totalitate.

6. Prietenii adevarati se sustin chiar si atunci cand maturitatea ii schimba ca persoane.

Nevoile sau parerile noastre despre viata se schimba cu trecerea timpului. Atunci cand cineva ne spune ca ne-am schimbat, acesta nu este neaparat un lucru rau, ci poate insemna ca am evoluat. Nu trebuie niciodata sa ne cerem scuze pentru faptul ca ne-am schimbat, mai ales intr-o relatie de prietenie. Important este sa ramanem sinceri si deschisi, sa exprimam intotdeauna ceea ce simtim si sa ne ascultam glasul inimii.

7. Prietenii adevarati cred unul in celalalt.

Simplul fapt ca suntem capabili sa credem in cineva si sa ii demonstram acest lucru prin cuvinte si dapte are un impact major in viata sa. Numeroase studii au demonstrat ca toate persoanele ce nu au avut un mediu propice de dezvoltare, insa au ajuns fericite si de succes aveau in comun un individ ce isi exprima increderea in fortele lor. Trebuie asadar sa credem in cei dragi, sa ii incurajam si sa ne bucuram impreuna cu ei de reusitele lor. Fie ca isi transforma in realitate visele ori nu, increderea are o importanta incomensurabila in viata lor.

8. Prietenii adevarati isi tin promisiunile.

Intr-o prietenie, cuvantul nostru inseamna extrem de mult. Daca am promis sa facem un lucru, trebuie sa il facem. Daca am promis sa fim intr-un loc, trebuie sa ajungem acolo. Daca spunem ca ne simtim intr-un anumit fel in preajma unei persoane, trebuie sa fim sinceri. Daca nu dorim, nu putem sau nu vom face un anumit lucru, nu trebuie sa mintim ca nu este asa. Prietenii adevarati isi tin promisiunile, dar spun si adevarul in fata atunci cand este nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri