Stilul de viata presupune cultura, sa apreciezi o muzica buna, dansul, arta. Este gustul pentru rafinat, unic, frumos. O viata traita cu stil nu inseamna cantitate; inseamna atitudine, actiune, idee, descoperire, bucuria de a trai, dragoste, prietenie, dorinta de a deveni o persoana de profunda valoare.

Ma bucur de dascalii si oamenii care-mi calauzesc pasii si pe care ii admir in tacere, ma emotionez si tresar la orice rasarit sau apus de soare, savurez mirosul cafelei de dimineata si tip cand este cazul, imi impun punctul de vedere cu riscul de a ma lasa dusa de val. Toate acestea le fac normal pentru ca sunt firesti si pentru ca se combina perfect la timpul lor astfel incat sa formeze cotidianul, banalul sau dupa caz momentele speciale din viata.

Pe parcurs am descoperit ca viata este o poveste cu zane care isi pierd puterile magice atunci cand crestem mari si daca vreau magie trebuie sa descopar singura licoarea magica a vietii si astfel, de-a lungul timpului, ca orice om, mi-am creat "stilul" : stilul vestimentar, stilul de muzica, stilul de a scrie etc.

Cine a zis ca numai Fat-Frumos putea sa calatoreasca pe calul sau ca vantul si ca gandul? Eu calatoresc mereu pe calul meu "existenta" si o fac mai placuta sau nu, dupa caz si stiu ca viata mea decurge intre noapte si zi si devin activa la limita dintre cele doua.

Se intampla adesea sa visez eternitatea in durata unei clipe si asta pentru ca nu mereu vreau sa dau piept realitatii, e modul cel mai subtil pe care l-am gasit probabil sa nu cad in prapastia unei vieti banale.

Inca locuiesc in casa parinteasca unde am mers, am plans, am rostit pentru prima data primele cuvinte si unde-mi regasesc linistea cand o pierd.

Provin dintr-o familie de mijloc care nu mi-a oferit cea mai aspra educatie ci mai degraba seninatatea si strictul necesar. Nu ma plang, nu m-am plans niciodata si nu o voi face . De ce sa mint, visez palate de clestar si baluri regale dar ma trezesc la timp , astfel incat sa-mi dau seama ca ma pot bucura de ce este al meu!

Daca as putea schimba ceva la stilul de viata in care traiesc probabil ca nu as face-o si asta pentru ca mereu am pornit de la premisa ca viata este mai mult decat o carte deschisa pe care o poti alege cu grija din biblioteca si care adesea iti ofera un final fericit numai daca stii totusi sa citesti printre randuri.

Material, nu-mi doresc decat atat cat orice om viseaza, o cariera de succes, un viitor in domeniul preferat (literatura si limbi straine) si puterea de a da tot ce e mai bun ca sa ma pot bucura apoi si de cele mai mici amanunte din viata, putere financiara si un pic mai mult decat un trai decent si toate acestea cu un scop: sa ma pot adapta la orice situatie din viata mea!

Momentan, pentru mine, planuri de viitor sunt multe si stiu ca viitorul se afla defapt in mainile mele. Tocmai din acest motiv, pentru viitor imi doresc doar libertate de alegere, motivatie, ambitie si in special timp pentru a realiza tot ce mi-am propus.

Un articol de Georgiana

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Sursa foto: lassedesignen/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri