6 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Cu totii avem defecte. Cu totii ne lasam cuprinsi, la un moment dat in viata, de o emotie negativa. Poate insa acest lucru sa aiba urmari pozitive?

(Sursa foto: nosha)

O emotie negativa

A fost odata ca niciodata o femeie ce nu putea sa isi controleze nicio EMOTIE NEGATIVA, in special FURIA. Intotdeauna ii mustra pe cei din jur si se certa cu ei chiar si din cauza celor mai neinsemnate motive. Timp de multi ani a crezut ca furia ce o coplesea era vina persoanelor cu care interactiona. Totusi, intr-o buna dimineata, atunci cand s-a trezit a realizat faptul ca in timp s-a izolat de toti oamenii la care tinea. Nu mai avea prieteni si chiar si familia o ignora. In acel moment si-a dat seama ca trebuie sa faca o SCHIMBARE majora in viata sa, sa scape de furia ce o controla.

Pentru a reveni pe calea cea buna s-a dus la un recunoscut calugar budist sa ceara sfaturi. Calugarul i-a spus sa ia un vas de lut din bucataria lui, sa il umple cu apa si sa se aseze in fata trotuarului casei sale. Afara este extraordinar de cald si pe trotuar trec numeroase persoane, i-a zis budistul aratand pe geam locul exact unde ar fi trebuit sa stea femeia. Atunci cand o persoana va trece prin fata ta, serveste-o cu un pahar cu apa. Fa acest lucru pana cand toata furia din sufletul tau dispare.

Femeia care voia sa se descotoroseasca de aceasta emotie negativa era confuza. Nu intelegea cum gestul de a oferi apa trecatorilor putea sa o salveze de furia distructiva, sa o ajute sa isi revina. Insa auzise despre calugar ca era foarte intelept si se folosea de metode neconventionale pentru a vindeca sufletul omului, capatand astfel incredere ca si aceasta va functiona si o va ajuta sa scape de furia incontrolabila si sa-si reconstruiasca relatiile cu persoanele apropiate la care tinea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri