Geanta reprezinta accesoriul fara de care o tinuta vestimentara nu ar fi completa. Continutul unei genti, ascuns privirilor curioase ale muritorilor, emite inconstient un mesaj despre felul tau de a fi, fara sa o faca intr-un mod ostentativ.
Genti: Tipul “pregatit pentru orice situatie” -Desi usor dezorganizata, acestui tip de personalitate nu ii lipseste spiritul pragmatic si rational. Ii place sa aiba controlul asupra oricarei situatii si nu ii place sa fie prinsa nepregatita. Ca atare, intotdeuna isi va cara in geanta acele obiecte pe care le considera practice si indispensabile incepand cu servetelele nazale sau periuta de dinti si terminand cu accesoriile pentru par. Fiecare obiect pe care il poarte in geanta este destinat unui scop. Femeile care se incadreaza in aceasta categorie se indura cu greu sa-si schimbe geanta, este de parere Kathryn Eisman, si este foarte probabil sa-si aleaga o geanta in culori neutre si taieturi care nu se demodeaza niciodata.

Genti: Tipul creativ - Conform cercetarilor lui Kathryn Eisman, femeia “creativa” are un spirit independent si se razvrateste impotriva oricarei forme de conformism. Foarte posibil, ca de cele mai multe ori, geanta lor sa fie precum geanta fara fund a lui Ivan Turbinca. In ea se gasesc de toate pentru toti. Si cu toate ca unui observator neavizat i s-ar parea ca lucrurile sunt aruncate haotic in geanta, fiecare obiect are insa functionalitatea sa. Facturi, medicamente, ambalaje ale produselor si alte minunatii de obiecte zac ascunse pe fundul genti. Este insa nevoie de ele! De asemenea, “femeii creative ii plac gentile in culori vii si luminoase pentru ca acestea transmit ca este o persoana vesela si sociabila”, afirma Eisman.

Genti: Tipul expresiv- Femeile care se inscriu in acest arhetip sunt niste persoane atente, sensibile si iubitoare. De obicei poarta in geanta multe obiecte care pot fi de folos nu numai lor, ci si altor persoane: medicamente, gume de mestecat, parfum, servetele, ace de siguranta sau alte lucrusoare destinate unui scop practic si nobil. Sentimentaliste convinse, personalitatile expresive au tendinta de a purta cu ele obiecte care le trezesc sau inspira anumite sentimente: poze ale celor dragi, brelocuri primite in dar sau reviste pe care adora sa le rasfoiasca, uitand de ele insele. “Nu va lasati pacaliti de atitudinea femeilor care fac parte din aceasta categorie. Desi usor timide, sunt foarte pasionale si le place sa savureze din plin orice moment al vietii”, conchide Kathryn Eisman.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri