O planeta Yin decide atractia Yang: Venus in zodiile de barbati si misterul compatibilitatii masculine

Barbatul fiecarei zodii percepe femeile si le trateaza in functie de influenta planetei Venus in astrograma sa. Acest lucru se datoreaza faptului ca Venus simbolizeaza frumusetea si idealurile noastre in ceea ce priveste capitolul sentimental.

Venus in zodia Capricorn

Barbatul cu Venus in Capricorn este atras in special de femeile independente ce au reusit sa isi construiasca o cariera stralucitoare. De multe ori cauta o partenera ce are un caracter protectiv sau ce este mai in varsta decat el – numai asa isi poate construe increderea in propriile forte..

Venus in zodia Varsator

Barbatul dominat de planeta Venus in zodia Varsator cauta o partenera de viata care sa iubeasca aventura si sa aiba o gandire neconventionala. De asemenea, femeia perfecta pentru el trebuie sa fie atrasa de arta, culta si extrem de deschisa fata de persoanele din jur. Rutina este o adevarata povara pentru el!

Venus in zodia Pesti

Barbatul cu planeta Venus in zodia Pesti are nevoie sa se simta erou in ochii partenerei lui de viata. De aceea, el va prefera o femeie ce depinde de el si are o gandire traditionalista care nu iese din tipare. El o va proteja si ii va oferi tot ceea ce isi doreste atat timp cat simte ca ea are nevoie de el.

Mai multe detalii puteti citi pe cafeastrology.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri