12:02, 28 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Barbatul fiecarei zodii percepe femeile si le trateaza in functie de influenta planetei Venus in astrograma sa. Acest lucru se datoreaza faptului ca Venus simbolizeaza frumusetea si idealurile noastre in ceea ce priveste capitolul sentimental.

Atunci cand un barbat nu detine anumite calitati, el le cauta intr-o potentiala partenera. In functie de pozitia planetei Venus, alegerile devin variate.

Afla de aici in ce zodie se situeaza Venus in functie de data nasterii.

Citeste si:
De ce este recomandat să mergi în fiecare an la medicul ginecolog? 
De ce este recomandat să...

Venus in zodia Berbec

Barbatul ce are planeta Venus in Berbec are tendinta sa se indragosteasca de femei cu un caracter agresiv, directe si conformatie atletica. Prefera ca acestea sa fie pasionale in relatie, insa si practice. O femeie rusinoasa nu ii va atrage niciodata atentia.. Mai mult, barbatul cu Venus in Berbec nu suporta sa fie sufocat si are nevoie sa nu ii fie incalcat “spatiul personal”.

Citeste si:
5 lucruri uimitoare despre dezvoltarea fătului în uter
5 lucruri uimitoare despre...

Venus in zodia Taur

Barbatul care are planeta Venus in Taur este atras de tipul traditionalist de femeie ce are un caracter extrem de protectiv. Ideala pentru el este acea care are nu este deloc agresiva si detine o personalitate senzuala.

De asemenea, din punct de vedere fizic, barbatul influentat de Venus in Taur isi doreste o partenera voluptoasa, cu forme.

Venus in zodia Gemeni

Inainte de a se indragosti fizic de o persoana, barbatul cu planeta Venus in Gemeni se indragosteste de inteligenta sau un anumit talent al femeii ce il vrajeste. Acest tip de barbat prefera ca viitoarea sa partenera de viata sa poata sa ii fie cel mai bun confident si o persoana pe care se poate baza oricand.

Venus in zodia Rac

Deoarece se teme de respingere si simte nevoia sa para puternic in fata celorlalti, barbatul cu Venus in Rac va cauta o femeie copilaroasa si devotata care sa fie in mare masura dependenta de el. Este de asemenea atras de femeile cu un caracter protectiv, “mamos”. O femeie deloc agresiva, sensibila si inocenta este perfecta pentru barbatul dominat de Venus in zodia Rac.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri