Barbatul fiecarei zodii percepe femeile si le trateaza in functie de influenta planetei Venus in astrograma sa. Acest lucru se datoreaza faptului ca Venus simbolizeaza frumusetea si idealurile noastre in ceea ce priveste capitolul sentimental.

Atunci cand un barbat nu detine anumite calitati, el le cauta intr-o potentiala partenera. In functie de pozitia planetei Venus, alegerile devin variate.

Afla de aici in ce zodie se situeaza Venus in functie de data nasterii.

Venus in zodia Berbec

Barbatul ce are planeta Venus in Berbec are tendinta sa se indragosteasca de femei cu un caracter agresiv, directe si conformatie atletica. Prefera ca acestea sa fie pasionale in relatie, insa si practice. O femeie rusinoasa nu ii va atrage niciodata atentia.. Mai mult, barbatul cu Venus in Berbec nu suporta sa fie sufocat si are nevoie sa nu ii fie incalcat “spatiul personal”.

Venus in zodia Taur

Barbatul care are planeta Venus in Taur este atras de tipul traditionalist de femeie ce are un caracter extrem de protectiv. Ideala pentru el este acea care are nu este deloc agresiva si detine o personalitate senzuala.

De asemenea, din punct de vedere fizic, barbatul influentat de Venus in Taur isi doreste o partenera voluptoasa, cu forme.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Venus in zodia Gemeni

Inainte de a se indragosti fizic de o persoana, barbatul cu planeta Venus in Gemeni se indragosteste de inteligenta sau un anumit talent al femeii ce il vrajeste. Acest tip de barbat prefera ca viitoarea sa partenera de viata sa poata sa ii fie cel mai bun confident si o persoana pe care se poate baza oricand.

Venus in zodia Rac

Deoarece se teme de respingere si simte nevoia sa para puternic in fata celorlalti, barbatul cu Venus in Rac va cauta o femeie copilaroasa si devotata care sa fie in mare masura dependenta de el. Este de asemenea atras de femeile cu un caracter protectiv, “mamos”. O femeie deloc agresiva, sensibila si inocenta este perfecta pentru barbatul dominat de Venus in zodia Rac.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri