Barbatul fiecarei zodii percepe femeile si le trateaza in functie de influenta planetei Venus in astrograma sa. Acest lucru se datoreaza faptului ca Venus simbolizeaza frumusetea si idealurile noastre in ceea ce priveste capitolul sentimental.

Venus in zodia Leu

Barbatul ce are planeta Venus in zodia Leu va fi atras de o femeie ce are incredere in propriile forte, este independenta si extrovertita. Ca si aspect fizic, femeia pentru barbatul Leu venusian are grija de ea, iar machiajul, piesele vestimentare si bijuteriile pe care le poarta sunt o exprimare unica a personalitatii sale. Atitudinea increzatoare primeaza insa atunci cand doreste sa isi aleaga o partenera.

Venus in zodia Fecioara

Barbatul ce are Venus in Fecioara se va simti atras de o femeie cu atitudine fresh, un machiaj natural si un stil vestimentar simplu. De asemenea, viitoare lui partenera trebuie sa fie inteligenta si sa nu aiba asteptari prea mari in ceea ce priveste afectiunea. Sensibilitatea si modestia sunt si ele calitati apreciate de barbatul Cu planeta Venus in Fecioara.

Venus in zodia Balanta

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Barbatul cu Venus in zodia Balanta apreciaza feminitatea subtila si naturaletea. Cauta o partenera culta, modesta, sensibila la arta si extrem de bine informata. Femeia perfecta pentru acesta trebuie sa stie sa flirteze, dar si sa fie un companion de nadejde, o prietena buna sau sa aiba bune maniere.

Venus in zodia Scorpion

Barbatul care are Venus in zodia Scorpion este pur si simplu vrajit de tipul “femme fatale”. Ca partenera, el isi doreste o persoana senzuala care totusi sa il cunoasca foarte bine si sa se muleze pe caracterul sau. Barbatul cu Venus in Scorpion nu este superficial insa, ci se lasa adesea condus de instincte.

Venus in zodia Sagetator

Pentru ca iubeste foarte mult calatoriile, barbatul cu Venus in Sagetator isi doreste sa aiba langa el o femeie activa si atletica ce nu se da inapoi de la nimic. De asemenea, apreciaza cand gaseste o partenera bine educata, cu spirit ascutit de observatie. Nu ii place sa fie constrans si de aceea o partenera intelegatoare este perfecta pentru el.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri