Care este zodia relatiei tale? Zodia Norocului? Zodia Luminii? Zodia Iubirii? Zodia Armoniei? Sub patronajul carei zodii babiloniene se afla povestea vostra de iubire? Nergal? Shamash? Ninurta? Nabu? Spune-mi care este ziua de nastere a relatiei voastre si vei afla trasaturile de baza ale relatiei voastre din perspectiva astrologiei babiloniei.

Daca ziua de nastere a relatiei voastre este Sambata, relatia voastra se afla in zodia PASIUNII SI A SEXUALITATII

Zeitate astrologica guvernanta: Ninurta

In aceasta relatie, Ninurta pune accent asupra senzualitatii si a sexualitatii, asupra bucuriei de a trai si de a trai intens fiecare moment. Relatia care a debutat intr-o zi de Sambata este o relatie abundenta, intensa, acare se revarsa si in centrul careia se afla romantismul si latura sexuala. Reusiti sa faceti din fiecare intalnire a voastra nu doar o intalnire a trupurilor, ci deopotriva a intalnire a simturilor si a sufletului.

Doriti sa mentineti latura pasiunii aprinsa si investiti deopotriva afectiune, grija, atentie. Limbajul intimitatii este pentru voi limbajul cel mai puternic, prin intermediul caruia comunicati cel mai bine. Sfatul nostru este sa investiti mai mult si in celelalte aspecte si sa nu ezitati sa va descoperi partenerul si din prisma altor aspecte. Veti fi surprinsi cate lucruri in comun puteti avea si cate lucruri interesante puteti descoperi la celalalt. Doar acordati sanse si posibilitati.

Daca ziua de nastere a relatiei voastre este Duminica, relatia se afla in zodia LUMINII

Zeitate astrologica guvernanta: Shamash

Shamash aduce optimism, caldura, afectiune, unicitate, echilibru si seninatate acestei relatii pe tot parcursul ei. Exista o vibratie asemanatoare intre voi care va determina sa va intelegi reciproc dorintele si nevoile si sa lasati spatiu pentru punerea lor in practica. Exista o karma pozitiva intre voi doi, o polaritate yin-yang echilibrata. Chiar daca in aceasta relatie va veti confrunta cu probleme ce tin de justitie si echitate, ele pot fi rezolvate prin rabdare, autocontrol, autoeducare. Intuitia va ajuta sa vedeti adevarata stare a partenerului. Va lasati inspirati unul de altul, dar tineti in acelasi timp la propria individualitate. 

Sunteti un cuplu-lumina. Cu o structura sufleteasca simpla, va vedeti in viitor imbatranind tinandu-va de mana si infruntand greutatile vietii. Problemele care apar intre voi sunt de natura exterioara si nu au nimic de-a face cu sentimentele voastre. Se poate intampla sa existe piedici mari in calea fericirii voastre totale. Unele tin de sanatate, altele de anumite diferente precum provenienta din culturi sau religii diferite, diferenta mare de varsta, dezaprobarea celorlalti. Nu renuntati la voi doi si la ceea ce puteti construi impreuna si poate ca nu veti mai trai niciodata cu altcineva.

Iti recomandam si articolul:

Horoscopul Babilonian, horoscopul inedit al zilei de nastere


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri