Care este zodia relatiei tale? Zodia Norocului? Zodia Luminii? Zodia Iubirii? Zodia Armoniei? Sub patronajul carei zodii babiloniene se afla povestea vostra de iubire? Nergal? Shamash? Ninurta? Nabu? Spune-mi care este ziua de nastere a relatiei voastre si vei afla trasaturile de baza ale relatiei voastre din perspectiva astrologiei babiloniei.

Daca ziua de nastere a relatiei voastre este Miercuri, relatia se afla in zodia ARMONIEI SI A COMUNICARII

Zeitate astrologica guvernanta: Nabu

Nabu aduce acestei relatii o vibratie armonioasa, dar si o incarcatura emotionala puternica. Aveti o relatie frumoasa. Sunteti cei mai buni prieteni, cei mai buni iubiti, cei mai buni parteneri de viata. Sunteti conectati unul la celalalt printr-o legatura speciala, o deschidere sufleteasca a unuia catre celalalt cum rar se intalneste. Sunteti nascuti in zodia Armoniei si a Comunicarii.

Relatia voastra este caracterizata prin afectiune si foarte posibil ca in vietile anterioare ati luat hotararea de a va reincarna impreuna. Intimitatea este extrem de importanta pentru voi si preferati sa faceti lucrurile in doi sau sa va petreceti timpul liber angajandu-va in activitati comune. Nu va plictisiti unul de celalalt si adorati reuniunile de familie sau cele cu prietenii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Acordati o importanta deosebita relatiei in sine si cautati sa o imbunatatiti, sa va imbunatatiti, sa evoluati, sa dati tot ce aveti mai bun din voi, sa scoateti ce este mai bun din partener. Atentie insa. Gresit gestionata, acest tip de relatie poate conduce in unele cazuri catre rutina, monotonie, acaparare sau dependenta. Acordat-i suficient spatiu partenerului, suficienta independent si libertate. Lasati loc si pentru individualitate.

Daca ziua de nastere a relatiei voastre este Joi, relatia se afla in zodia NOROCULUI SI A HAZARDULUI

Zeitate astrologica guvernanta: Marduk

Marduk aduce optimism, hazard, noroc, aventura, experiente palpitante, explorare si descoperire. Aveti o relatie care nu lasa loc plictiselii si monotoniei. Sunteti spontani si suprinzatori si relatia voastra este la randul sau spontana si suprinzatoare. Iubiti calatoriile si adorati sa explorati impreuna colturi necunoscute ale lumii. Relatia voastra este una intelectuala, dar si una a spiritului si a dorintei de a explora.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Va aflati pe aceeasi lungime de unda atunci cand vine vorba de noroc. Nu va intereseaza in mod deosebit aspectul material al vietii, cat dorinta de a face din viata voastra o poveste, din viata celorlalti magie. Banii intra si ies din viata voastra. Vor fi perioade in care nu veti straluci din punct de vedere financiar. Dar Marduk si Jupiter va protejeaza insa si vegheaza asupra voastra.

Veti simti influenta hazardului si a norocului in multe din momentele-cumpana ale vietii voastre. Maturitatea va veni in cea de-a doua parte a relatiei. Sfatul nostru este insa acela de a nu va lasa in totalitate pe mana destinului. Nu va delasati si nu va indepartati de la obiectivele voastre comune. Ramaneti fideli scopului. Cu cat investiti mai mult in planurile voastre, cu atat mai repede veti ajunge la ele.

Daca ziua de nastere a relatiei voastre este Vineri, relatia se afla in zodia IUBIRII SI A CREATIVITATII

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Zeitate astrologica guvernanta: Ishtar

Ishtar, zeitate de factura feminina, aduce energie creatoare, imaginatie, splendoare, intensitate si sensibilitate in aceasta relatie, dar si abilitatea de a primi si de a darui. Artisticul si frumosul au si ele un cuvant de spus in aceasta relatie. La fel si ludicul. Relatia voastra se bazeaza mult pe intuitie, pe transformare, pe evolutia individuala si pe cea din doi, pe detasare, dar si pe altruism.

Ishtar pune accent indeosebi asupra comunicarii emotionale si a celei spirituale, dar si asupra responsabilitatii de a intemeia o familie si de a acorda prioritate dezvoltarii si infrumusetarii vietii de familie. Nu va lasati insa prinsi in panza indatoririlor zilnice, dar nici nu uitati sa coborati cu picioarele pe pamant. Nu cadeti in plasa comoditatii. Nu uitati ca din cand in cand trebuie sa investiti. Nu uitati ca purtati panze de artisti in interior. Infloriti si lasati-l si pe celalalt sa infloreasca, dar nu uitati ca purtam cu totii responsabilitatea vietii si a iubirii…

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

  


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri