3 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 133 share-uri

Sistemul de astrologie celtica este unul dintre cele mai vechi din lume, fiind bazat pe legatura puternica dintre copaci (considerati "fiinte" intelepte) si trasaturile de personalitate ale oamenilor.

Cand vine vorba despre astrologie, cea celtica este bazata pe ideea ancestrala conform careia data la care ne-am nascut este cea care ne influenteaza personalitatea si comportamentul.

Sistemul de astrologie celtica bazat pe legatura dintre personalitate si copaci a fost dezvoltat datorita conexiunii puternice dintre ciclurile Pamantului si cunostinta sacra detinuta de batranii copaci, izvoare nesecate de intelepciune.

Astfel, folosindu-ne de sistemul de astrologie celtica putem sa asociem “trasaturile” diversilot copaci cu tipul nostru de personalitate, cu natura noastra umana, reusind sa aflam cine suntem cu adevarat si sa ne exploram spiritualitatea.

Mesteacanul (24 decembrie – 20 ianuarie)

Ca tip de personalitate, Mesteacanul este Infaptuitorul.

Daca te-ai nascut influentat de energia acestui semn din sistemul de astrologie celtica esti o persoana ambitioasa ce are abilitatea de a-i motiva pe cei din jur. Cauti intotdeauna sa iti largesti orizonturile si sa iti indeplinesti aspiratiile. Stii sa iesi in fata atunci cand este nevoie si dai viata zicalei “omul sfinteste locul”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Compatibilitate cu nativii din Vita de Vie si Salcie.

Scorusul (21 ianuarie – 17 februarie)

Ca tip de personalitate, Scorusul este Ganditorul.

Sistemul de astrologie celtica recunoaste Scorusul ca fiind filosoful din acest zodiac. Daca posezi energia acestui copac, esti o fire vizionara cu idealuri inalte. Desi pari rece la exterior, esti o persoana pasionala si iubitoare. De asemenea, oamenii din jurul tau sunt vrajiti de caracterul tau si perspectiva unica de a privi viata.

Compatibilitate cu Iedera si Gherghinul.

Frasinul (18 februarie – 17 martie)

Ca tip de personalitate, Frasinul este Incantatorul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri