NU avem nevoie de curent electric pentru pastrarea si depozitarea laptelui UHT. Ambalajul in care laptele UHT este pastrat si comercializat este un ambalaj special, obtinut din celuloza copacilor, materie prima ce poate fi cu succes regenerata consecutiv, in proportie de 100%.

Cu totii putem contribui la sustinerea naturii prin initiative personale. Desi suntem pregatiti sa platim mai mult pentru comfortul nostru, este timpul sa ne gandim si la pretul pe care il plateste natura tocmai prin alegerile facute de noi. Tehnologia aseptica a fost inventata de Tetra Pak pentru a permite pastrarea prospetimii alimentelor timp indelungat, astfel ca acum putem cumpara mai mult intr-o singura vizita la supermarket, economisind timp si combustibil. Acasa putem depozita laptele UHT la temperatura mediului si il introducem in frigider numai dupa deschiderea cutiei. In plus nu mai trebuie sa il fierbem pentru ca este un lapte sigur si igienic

Specialistii din industria alimentara considera tehnologia aseptica de prelucrare a laptelui UHT drept una dintre inovatiile cele mai folositoare din ultimele decenii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri