Noi, femeile, peterecem foarte mult in fata oglinzii aranjandu-ne. Uneori poate prea mult timp fiindca putem sa fim la fel de radiante fara prea mult efort. Vei vedea ca nu ai nevoie de cele mai bune produse de machiaj ca sa arati mai bine ca niciodata. Coco Chanel spunea 'Less is More'! Sa ii urmam sfatul.

Descopera in zona gatului si a umerilor

Distrage atentia de la fata, descoperind mai mult gatul si decolteul. In acest sens, poarta bluze si rochii care au decolteul in forma de V. Aceasta croiala iti va alungi gatul si va da in acelasi timp senzatia ca esti mai inalta. Designerii ne ajuta foarte mult in acest sens fiindca, in sezonul urmator, "decolteul in forma de V" va fi unul dintre detaliile picante in materie de moda.

Creatorii ne propun anul acesta un decolteu foarte adanc. Dar nu faceti un pas inapoi, exista o multime de posibilitati pentru a purta aceasta croiala. Indrazniti diferite stratificari si combinatii adaptate diverselor momente ale zilei.

Decolteul adanc in forma de V, in colectia GUCCI Toamna/Iarna 2011; Sursa - Northfoto

Ca sa aduceti privirile mai mult in zona gatului si a umerilor, decolteul in stil barcuta este de asemenea o alegere potrivita si versatila. Acest decolteu va va conferi delicatete si feminitate oricand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Gene intoarse

Un cleste de intors genele face minuni. Este un obiect ce nu ar trebui sa iti lipseasca, spun specialistii in make-up fiindca folosindu-l, este cel mai simplu mod de a-ti transforma privirea in asa fe incat ochii sa para mult mai mari si mai luminosi. Rezultatul este deosebit mai ales daca ai genele drepte sau daca acestea cresc astfel incat iti umbresc ochii.

Totusi, trebuie sa stii cateva lucruri inainte de a folosi clestele de intors genele. Inainte de a incepe, asigura-te ca genele sunt curate, uscate si fara urme de mascara. Deschide clestele cu ochii larg deschisi si plaseaza genele pleoapei de sus in cleste. Pozitioneaza-l aproape de capatul genelor si strange cu grija; mentine clestele inchis pentru 10 secunde si repeta daca este necesar.

Spray cu apa termala, ca sa te simti fresh intr-o clipita

Daca ai petrecut o noapte intreaga sau daca pur si simplu nu ai avut un somn prea odihnitor, iar fata ta tradeaza toate aceste semne, cea mai facila modalitate de a te revigora este sprayul cu apa termala. In doar cateva secunde vei fi mult mai luminoasa si pregatita sa iti incepi ziua cu energie.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri