Noi, femeile, peterecem foarte mult in fata oglinzii aranjandu-ne. Uneori poate prea mult timp fiindca putem sa fim la fel de radiante fara prea mult efort. Vei vedea ca nu ai nevoie de cele mai bune produse de machiaj ca sa arati mai bine ca niciodata. Coco Chanel spunea 'Less is More'! Sa ii urmam sfatul.

Poarta culori intense

Daca de obicei porti culori neutre, cumintele, in ziua in care nu ai mai avut timp si de make-up, alege din sifonier hainele in culorile cele mai intense. Astfel, ai grija sa iti pigmentezi garderoba cu haine in culori vivace care te vor salva din numeroase situatii de genul acesta.

Ca sugestie, tineti minte ca nuantele de rosu intens, combinate cu alte tonuri de culori calde (marouri de exemplu), pot sa scoata in evidenta stralucirea mai intensa a pielii de culoare inchisa”, sugereaza Kiran Rai, creative director pentru linia de imbracaminte Sir Alistar Rai. Femeile care au pielea foarte deschisa pot purta nuante de bleu intense sau chiar verdele intens, aceste culori punandu-le foarte frumos in evidenta trasaturile naturale ale chipului. (Vezi foto stanga; sursa Envy.ro)

Nu e cazul sa va sperie culorile vii, ba chiar, probabil v-ati obisnuit deja cu ele fiindca in acest sezon, ele au fost la mare cautare si nici in lunile ce vor urma nu isi vor pierde prospetimea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Ai grija de sprancenele tale

Arcuirea ideala a sprancenelor poate sa schimbe foarte mult felul cum arati. Niste sprancene superbe pot face ca ochii sa para mult mai mari si pot echilibra foarte frumos armonia fetei. Daca nu ti-ai aranjat niciodata profesional sprancenele, iti poti face programare la cosmetica fiindca dupa ce specialista le va da o forma potrivita formei chipului tau, iti va fi foarte usor sa iti intretii apoi sprancenele acasa.

Hidrateaza-ti tenul

Cu cat ai pielea mai uscata, cu atat ea pare mai obosita. De aceea, foloseste creme de hidratare care sa contina antioxidanti si vitamina C. Aceste ingrediente magice vor ajuta la detoxifierea pielii si in acelasi timp o vor face mult mai radianta si supla, spun specialistii. Cel mai bun moment pentru aplicarea cremei hidratante este imediat dupa ce o curatati bine cu apa si un produs de curatare.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Modelul roman Diana Dondoe a spus la randul ei intr-un interviu, ca "machiajul ei preferat este crema hidratanta" (min 3:03). Asa ca, de ce nu?! In felul acesta, fara prea mult efort, am putea sa ne dam oricand libertatea de a iesi din casa pline de naturalete si prospetime.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri