Studiile arata ca cei mai multi dintre noi folosim produse cu protectie solara doar cand mergem in vacante, insa pielea noastra are nevoie de protectie nu doar in aceste momente, ci si atunci cand ne petrecem timpul in aer liber. Nu trebuie sa uitam ca protectia solara de azi este sanatatea zilei de maine.

Asa cum te-a obisnuit, Eucerin iti ofera o gama completa de produse cu protectie solara pentru intreaga familie si pentru toate tipurile de piele. 14 produse care acopera ingrijirea corpului, a fetei, ingrijire dupa plaja, pentru persoanele cu pielea predispusa la alergii solare, precum si pentru pielea sensibila a copiilor.

Protectia tridimensionala de la Eucerin

Toate produsele din gama ofera o protectie tridimensionala datorita combinatiei brevetate de 3 filtre: minerale, organice si biologice. Iata cum protejeaza ele sanatatea pielii:

  • filtrele minerale au in componenta lor micropigmenti care asigura protectie de suprafata impotriva radiatiilor UVA si UVB;
  • filtrele organice contin Tinosorb S si asigura protectie profunda impotriva radiatiilor UVA si UVB;
  • filtrele biologice contin Licochalcone A, ingredient natural cu efect antioxidant ce penetreaza profund in piele si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi.

Licochalcone A este un ingredient natural extras din radacinile de lemn dulce chinezesc. Aceasta planta traieste in desert si rezista fara probleme la temperaturi de peste 60 de grade. De aceea, si-a dezvoltat un mecanism propriu de aparare impotriva radiatiilor UV prin eliberarea unor enzime care au efect anti-oxidant si care protejeaza celulele plantelor de efectul daunator al radicalilor liberi creati de radiatiile solare. In acelasi fel, Licochalcone A din componenta produselor Eucerin ofera protectie biologica celulara in straturile profunde ale pielii.

Noutatile gamei pentru protectie solara de la Eucerin

In acest sezon, Eucerin te surprinde cu noi produse pentru protectie solara:

  • noile spray-uri transparente pentru protectie solara SPF 50 si SPF 30
  • noul gel crema impotriva alergiilor solare SPF 50+
  • noul fluid nuantator de fata cu protectie solara SPF 50+.

Pentru pielea normala si mixta, Eucerin vine cu o noutate in acest an: noile sprayuri transparente pentru protectie solara SPF50 si SPF30. Pe langa protectia tridimensionala, aceste sprayuri sunt o oaza de prospetime la malul marii: au miros proaspat, intra imediat in piele si sunt rezistente la apa. Mai mult decat atat, te poti imbraca fara probleme, pentru ca aceste sprayuri au o formula nelipicioasa. Si nu-ti fa griji: poti juca volei pe plaja fara nici un fel de grija!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri