Metodele traditionale de epilare ne pot da multe batai de cap, in special in sezonul estival, cand ne-am dori sa nu mai avem grija pilozitatii. In plus, daca folosesti ceara, lama sau aparatul de epilat, poti avea surpriza neplacuta sa observi ca in timp pielea capata un aspect inestetic si isi pierde supletea.
Avem o veste buna si pentru persoanele care obisnuiesc sa mearga la solar, acestea pot incerca cu incredere bronzarea organica care asigura un bronz uniform, aramiu, atragator.

Inovatia tehnologica in domeniul epilarii definitive cu SPL asigura un tratament precis, rapid, confortabil si fara efecte secundare, rezultatele fiind vizibile dupa prima sedinta. In plus, procedura nu este dureroasa – poate crea doar senzatia usoara de ciupitura – si inlatura cu succes parul chiar si din cele mai delicate zone. Astfel vei scapa definitiv de grija epilatului si vei purta oricand hainele estivale pe care le indragesti.


Te asteptam la sediul atelierului Noblezza din Bucuresti, sa TESTEZI GRATUIT Epilarea Definitiva!
Completeaza datele tale pe pagina urmatoare- https://www.noblezza.ro/promotie_epilare_definitiva.php si specialistii nostri te vor contacta pentru programare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri