Brandul de haine Debenhams a pregatit o lovitura de gratie concurentilor si anume sinceritatea. Noua campanie publicitara pentru costume de baie spune un NU hotarit frumusetii editate in Photoshop, aratand toate micile smecherii care sunt facute pentru a ascunde defectele corpului femeii.

Executivii retailerului de moda spun ca vor sa dezvaluie frumusetea naturala si anunta ca vor interzice editarea fotografiilor pe calculator. Noua campanie pentru costume de baie arata fotografia reala a unui model si cum ar arata aceeasi femeie, intr-o fotografie editata pe calculator.

Puse una langa cealalta, fotografiile se aseamana foarte tare, numai ca in cea originala, modelul are copasele si bratele un pic mai mari, parul mai ravasit, un surplus de grasime sub sutien si riduri in jurul ochilor. (DailyMail.co.uk va arata in detaliu cum a fost modificata aceasta fotografie)

Telegraph.co.uk ne spune in ce consta noua campanie Debenhams: fotografia editata va fi afisata in magazinul lor din Oxford Street – Londra. In acelasi timp, cealalta imagine cu fotografia modelului in deplinatatea frumusetii sale naturale, va fi expusa alaturi de imaginea retusata digital si de un text: “Noi nu ne-am saturat de frumusetea naturala; aceasta imagine nu este editata. Ce parere ai?” Comentand stirea impreuna cu o prietena, am ajuns amuzate la o concluzie: “Mmmm! Parca incepem sa ne simtim mai bine in corpul nostru!”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Criticii au ridicat de mai multa vreme problema editarii computerizate a imaginii femeii in reviste sau in reclame, astfel incat acestea sa exprime o frumusete ideala. Brandul de moda spune insa ca vrea sa provoace industria sa renunte la modificare imaginilor, pentru ca acest gest, devenit religie in lumea modei, este de fapt de prisos.

Mark Woods care este directorul de creatie al retailerului Debenhams spune ca pana acum, regula lor era aceea de a face mici interventii in Photoshop pentru a ajusta imperfectiunile modelelor, dar ca de aici incolo vor renunta chiar si la aceste practici. “Vrem sa ii ajutam pe clientii nostril sa obtina potentialul maxim al imaginii lor, nu sa ii bombardam cu imagini idealizate ale corpului uman”, spune Woods.

“Aceasta este prima campanie de acest gen si speram sa fie mai multe”, a declarat un purtator de cuvant de la Debenhams. “Este vorba despre frumusetea naturala. Vrem sa vorbim cu clientii nostri despre ea si sa o afisam in toata lumea”. “Femeile se pot simti bine in propria piele stiind ca frumusetea nu are de-a face cu obtinerea a ceea ce este de neobtinut”, au mai declarat reprezentantii retailerului.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri