22 Februarie 2024 publicat în Frumusete 25 share-uri

Dacă ești în căutarea unei manichiuri inspirate de iubire și pe care să o porți de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete, ai ajuns în locul potrivit :). Avem pentru tine mai multe idei de modele de unghii și manichiură care te vor conduce imediat în această atmosferă romantică de iubire sau în atmosfera perfectă de distracție dintr-o seară perfectă petrecută alături de prietenele tale.

Deși folosesc, poate, un motiv de care se abuzează atunci când vine vorba de celebrarea iubirii -inimile, te asigurăm că nu sunt deloc “siropoase”, kitschoase sau pur și simplu “prea mult”, ci fresh, moderne, jucăușe, drăgălașe sau chiar chic. Indiferent că vrei accente subtile și diafane cu inimioare sau, din contră, patternuri mai proeminente și mai îndrăznețe, avem pentru tine variate modele.

Manichiurile cu inimi nu se limitează deloc la Valentine’s day, la Dragoste sau la luna iubirii, ci sunt atemporale, așa că le poți purta oricând îți dorește inima, de-a lungul întregului an. Poți opta când vine vorba de inimioare pentru nuanțe pastelate de roz sau nuanțe nude, pentru nuanțe tari sau neon, dar și pentru clasicul și senzualul roșu sau dramaticul negru. Așa că… arată-le și unghiutelor tale un pic de dragoste, răsfață-te și alege manichiura cu inimi care să ți se potrivească și cu care să sărbătorești, în stilul propriu, această lună a afecțiunii și a iubirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Manichiura iubirii: 23 de modele de unghii cu inimi pentru a celebra iubirea și Ziua Îndrăgostiților

Foto: NYS /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: berezandr /Shutterstock Foto: Izdebska Karolina /Shutterstock Foto: thrijung /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: Kty.ls /Shutterstock Foto: Nittaya Saternram /Shutterstock Foto: Julian Photo Nail /Shutterstock Foto: thrijung /Shutterstock Foto: Natalia Dikova /Shutterstock Foto: Sebastian_Photography /Shutterstock Foto: Kornovan Yuliia /Shutterstock Foto: Protsenko Svitlana /Shutterstock Foto: IrynaDoliaStock /Shutterstock Foto: Nittaya Saternram /Shutterstock Foto: Chao Wu /Shutterstock Foto: Deeper thn Beautyy /Shutterstock Foto: Natalia Dikova /Shutterstock Foto: Zolotnyk Mariana /Shutterstock Foto: Kieshas Studio /Shutterstock
Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  
Foto: Honchar Roman /Shutterstock Foto: Alla Molodid /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri