Rejuvenarea facială cu laser CO2 fracționat este un un tratament ce își propune să  stimuleze producția naturală de colagen din zona feței, oferind o un aspect întinerit al tenului, rezultate ce se pot menține până la câtiva ani.

Laserele fracționate oferă o penetrare dermică mai profundă decât tratamentele tradiționale și furnizează impulsuri laser în modele fracționate. Laserul încălzește mici coloane de țesut de la suprafața pielii, lăsând țesutul înconjurător neafectat, permițând astfel vindecarea pielii mult mai rapid. Această metodă stimulează răspunsurile naturale de regenerare ale organismului. Pielea regenerată va fi mai netedă și mai fermă.

Alte beneficii ale procedurii cu laser CO2 fracționat includ:

  • minimizează daunele provocate de soare, cicatricile și liniile fine;
  • îmbunătățește textura pielii și uniformizează tonusul pielii;
  • stimulează colagenul pentru o piele mai fermă și mai tânără;

Utilizăm în clinica ILLUMA Laserul CO2 SmartXide Punto, un dispozitiv cu tehnologie patentată PSD (Pulse Shape Design). Acesta permite minimizarea efectelor secundare și a timpilor de recuperare prin personalizarea impulsurilor laser fracționate cu forme variabile ale impulsului, duratei, energiei și puterii de vârf pentru a permite realizarea unei game variate de tratamente, oferind în același timp rezultate excelente. Ne bucurăm astfel de beneficiile unui tratament tradițional de rejuvenare CO2 cu o abordare mai sigură și mai confortabilă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Cum se realizează procedura?

Medicul din cadrul clinicii Illuma va realiza un consult inițial, iar apoi va aplica un anestezic local pe zona care urmează să fie tratată. Poate fi targetată întreaga zona a feței sau pot fi țintite ridurile din jurul ochilor, a gurii sau a frunții.

În timpul procedurii, un fascicul intens de energie luminoasă este îndreptat spre piele. Acesta distruge stratul exterior al pielii (epiderma). În același timp, laserul încălzește pielea subiacentă (dermul), ceea ce stimulează producția de colagen în timp, determinând o mai bună tonicitate și textură a pielii.

Ce simți în timpul procedurii?

Datorită anestezicului local aplicat, disconfortul creat este minim. Majoritatea pacienților asociază senzația resințită în timpul procedurii cu laserul Co2 cu cea a înțepăturilor de ace. Senzațiile experimentate depind de zona vizată, de adâncimea cicatricilor precum și de toleranța individuală a pacienților.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Ce rezultate se obțin în urma procedurii?

Rezultatele post procedură sunt vizibile chiar și după o singură ședință. Timpul de recuperare este scurt, de 5-7 zile pentru tratamentele ușoare pănă la moderate sau până la două săptămâni dacă optați împreună cu medicul pentru un tratament mai profund. Odată ce trece această perioadă, pielea va avea o textură mai netedă și un tonus mai uniform. Îmbunătățirile vor fi vizibile și vei observa:

  • diminuarea petelor pigmentare;
  • reducerea vizibilă a cicatricilor;
  • uniformizarea culorii și texturii pielii;
  • diminuarea cicatricilor cauzate de acnee;
  • estomparea ridurilor și a liniilor fine;
  • îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii;

Rezultatele finale pot fi observate la trei – patru luni după procedură.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Cât durează procedura?

Procedura de rejuvenarea a feței cu laser CO2 fracționat durează între 20 ș 60 de minute, în funcție de zonele feței ce sunt vizate.

Cum trebuie să te pregătești înaintea procedurii?

Înainte de procedură va trebui să respecți următoarele recomandări:

  • să iei medicamente pentru a preveni complicațiile: dacă ai avut antecedente de infecții cu herpes în jurul gurii, medicul s-ar putea să-ți prescrie un tratament antiviral înainte și după procedură pentru a preveni o infecție virală;
  • să eviți expunerea neprotejată la soare;
  • să renunți la fumat: dacă fumezi, încearcă să iei o pauză de la fumat cu cel puțin două săptămâni înainte și după procedură ori să reduci numărul de țigări fumate. Acest lucru va îmbunătăți șansele de a evita complicațiile și îți va ajuta organismul să se vindece.

Care sunt indicațiile după procedură?

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

După procedură, pielea tratată va fi sensibilă, edemațiată și cu o senzație de ușoară mâncărime.. Este posibil ca medicul să îți prescrie un analgezic și să îți recomande utilzarea compreselor cu gheață acasă. În această perioadă nu folosi produse care-ți pot irita fața, cum ar fi produsele cu retinol sau acid salicilic. Evită situațiile care ar putea crește riscul de infecție, cum ar fi folosirea băilor publice. De asemenea, folosește întotdeauna protecție solară.

Care sunt principalele reacții adverse?

În cazuri rare, pot fi observate următoarele reacții adverse:

  • înroșire, umflare, mâncărime și durere în zona tratată;
  • infecții bacteriene;
  • modificări ale culorii pielii;

Care sunt contraindicațiile?

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Persoanele cu erupții cutanate extinse, răni deschise sau orice infecții pe față nu sunt eligibile pentru această procedură. La fel se recomandă și în cazul celor care iau isotretinoină.

Cât durează efectul?

Timpul de recuperare variază de la 5 zile până la 2 săptămâni, în funcție de profunzimea tratamentului. O piele mai netedă, mai întinsă și cu aspect mai tânăr se va observa după aproximativ 3-6 luni.

Variind de la pacient la pacient și în funcție de modul de îngrijire și protecție a pielii, aceste rezultate se pot menține câțiva ani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri