Ești în căutarea unei schimbări de look? Avem 3 idei cu care poţi să experimentezi pentru o schimbare dramatică.

1. O culoare de păr vibrantă

Nimic nu spune "new look" mai mult decât o culoare de păr neconvențională și plină de viață. Alege o vopsea semipermanentă roz pentru a adăuga un strop de culoare în stilul tău personal.

Această nuanță îndrăzneață poate aduce un zâmbet pe buzele tale și poate evidenția personalitatea ta creativă. Consultă un specialist în colorare pentru a obține exact nuanța pe care o dorești și pregătește-te să strălucești!

2. Fă-ţi un tatuaj sau un piercing

Dacă vrei să testezi cum arată un tatuaj sau un piercing, dar nu ești sigură de el pe termen lung, optează pentru variante temporare. Tatuajele temporare de calitate arată la fel de bine ca cele permanente, dar se pot șterge după câteva săptămâni.

Dacă totuşi eşti hotărâtă să optezi pentru o variantă permanentă, alege cu grijă tatuajul pe care vrei să îl porţi, deoarece, dacă vei avea regrete, va fi un detaliu dificil de corectat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

În privinţa unui piercing, poţi opta pentru o schimbare subtilă, dar ceva mai nonconformistă, precum un piercing în buric. La polul opus însă, dacă îţi doreşti ca toţi cei din jur să observe noul tău look, poţi experiementa cu un pierce în limbă, în nas sau, mai puţin dramatic, în ureche.

3. Aplică un bronz strălucitor pe pielea ta

Chiar dacă vara a trecut, asta nu înseamnă că pielea ta nu poate păstra un bronz atrăgător.

Foloseşte produse de tip spray sau loţiune cât mai calitative pentru a obţine o piele cu câteva nuanţe mai închisă.

Respectă instrucţiunile produselor pe care le aplici şi nu uita de exfoliere, un pas important în calea obţinerii unui bronz de invidiat.

Optează pentru o tunsoare nonconformistă

Te-ai săturat de părul lung şi monoton? Încearcă o tunsoare pixie, un bob inversat sau un breton asimetric care să-ţi schimbe radical înfăţişarea.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

În cazul în care nu eşti încă sigură de tunsoarea cu care ţi-ar sta cel mai bine, inspiră-te din modele de tunsori sau din stilurile vedetelor tale preferate. Adesea, acestea din urmă sunt adeptele schimbărilor dramatice de look şi se menţin la curent cu tendinţele.

Îndrăzneşte să ieşi în evidenţă prin aceste schimbări mici de look, dar cu un impact puternic. Le poţi încerca pe toate sau poţi alege doar una, în funcţie de cât de îndrăzneață vrei să fie schimbarea.

Foto fr si main: Indigo Photo Club /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri