19 Iulie 2023 publicat în Frumusete 38 share-uri

Iată 21 de modele de manichiură “de sirenă”, inspirate de miticele ființe ale adâncurile pe jumătate om, pe jumătate pește și mediul lor marin, în tendințe în această vară. Putem obține ușor o manichiură modernă și visătoare în același timp care să ne amintească de curajoasa și seducătoarea Ariel. 

Marea nu încetează să ne fascineze și să ne vrăjească cu poveștile, adâncurile și farmecul ei și poate că de aceea este o eternă sursă de inspirație în artă și frumusețe. În consecință, și look-ul inspirat de fascinantele sirene, aceste nimfe legendare ale apelor Pământului, a devenit deosebit de popular pe rețelele de socializare în ultimii ani și s-a dorit a fi recreat în diverse forme: bucle de “sirenă”, aspectul “ud” al părului, ca și cum tocmai am ieșit în apă, machiaj și manichiură inspirat de misterioasele ființe ale adâncurilor și de mediul acvatic în care se presupune că locuiesc.

Temele și motive marine, preluate din viața adâncurilor mării (scoici, perle, midii, steluțe de mare, peștișori, scoici, căluți de mare), dar și cele de la suprafața ei, de pe plajele și întinsul ei nesfârșit (valuri, nisip, cochilii) sunt frecvent întâlnite în manichiura acestei veri. Unghiile “de sirenă” au devenit din ce în ce mai populare și îndrăgite pe canalele de social media și arată deseori uimitor cu sclipirile lor argintii metalice, cu tonurile lor marine de albastru deschis sau închis, în funcție de dispoziția mării.

Pe unghiuțele “de sirenă” sunt recreate valurile înspumate ale mării sau doar spuma albă a marii, perlele iridescente, splash-uri și picăturile de apă, nuanțele de turcoaz și azur ale oceanului, iar unghiile cromate sau cu aspect glazurat care amintesc de strălucirea perlelor rămân în continuare în tendințe. La fel însă și modelele de unghii cu reflexe multicolore irizante inspirate din coada sirenelor și ale jocului de lumini și umbre de pe solzii acestora. Au același aspect fascinant și seducător cu care ne cuceresc de mii de ani sirenele, chiar și în mentalul imaginar colectiv.

Iată 21 de modele de manichiură “de sirenă”, inspirate de miticele ființe ale adâncurile pe jumătate om, pe jumătate pește și mediul lor marin, în tendințe în această vară. Putem obține ușor o manichiură modernă și visătoare în același timp care să ne amintească de curajoasa și seducătoarea Ariel.

Manichiura "mermaid" - trendul verii! 21 de modele seducatoare de unghii "de sirena"

Foto: Wasana Suwanno /Shutterstock Foto: Vania Lin /Shutterstock Foto: Zorica Ilic /Shutterstock Foto: riphoto3 /Shutterstock Foto: CHRISTINA RADCLIFFE /Shutterstock Foto: Liya_Blumesser /Shutterstock Foto: Nananail /Shutterstock Foto: ErikMunozN /Shutterstock Foto: Natalya Pyrogova /Shutterstock Foto: Artistry Picture /Shutterstock Foto: Wasana Suwanno /Shutterstock Foto: Kanea /Shutterstock Foto: Kornovan Yuliia /Shutterstock Foto: Huan N. Phan /Shutterstock Foto: Sebastian_Photography /Shutterstock Foto: TanitaKo /Shutterstock Foto: Nittaya Saternram /Shutterstock Foto: Kanyapat Kanlayapichet /Shutterstock Foto: TracuLaZ /Shutterstock Foto: Wasana Suwanno /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri