14 Iulie 2023 publicat în Frumusete 20 share-uri

Dacă iubiți zemosul și deliciosul pepenele roșu și îl doriți în această vară nu doar pe mese, ci și pe unghiute, iată 19 modele absolut deliciose de manichiură inspirată de acest fruct reprezentativ al verii. Trebuie să recunoaștem că o astfel de manichiură este la fel de atrăgătoare ca și fructul în sine și aduce un aer de prospețime și creativitate zilelor însorite și călduroase de vară, făcându-le aproape imposibil de uitat.

După ce lămâile au pus monopol asupra popularității pe rețelele de socializare, acum este momentul pepenelui roșu să devină vedetă. Aveți mai multe opțiuni la dispoziție și puteți opta pentru modele de unghii mai complicate și mai elaborate sau din contră, mai simple, cu mici aluzii și indicii către hidratarea adusă de acest fruct, pentru schema clasică de culori – roșu, verde și negru sau una mai pastelată, pe bază de roz fondant și verde/turcoaz sau chiar le puteți decora cu ștrasuri dacă vă doriți mici elemente de strălucire.

În principiu, se merge mai degrabă pe minimalism când vine vorba de acest tip de manichiură în vara 2023, dar nici modelele sofisticate nu sunt excluse.

Puteți chiar desena felii de pepene pe unghii sau opta pentru unghii ombre care amintesc de culoarea naturală a fructului sau vă puteți folosi de linii șerpuitoare sau abstracte și puncte pentru a reda semințele specifice pepenelui roșu. Culorile neon pot reprezenta și ele o bună alegere dacă vă doriți o manichiură epatantă, statement, cu pepene roșu drept desen,

Iată 20 de Modele de unghii inspirate de acest fruct delicios al verii, pepenele roșu:

Foto: kinashigor /Shutterstock Foto: Daryushka7 /Shutterstock Foto: Jane_Zh /Shutterstock Foto: 0leJohny /Shutterstock Foto: Aleksandr_Katin /Shutterstock Foto: Subbotina Anna /Shutterstock Foto: NinaMalyna /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: Ch.Pittayaporn /Shutterstock Foto: Innger_Nails /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: NatArt Photography /Shutterstock Foto: Kornovan Yuliia /Shutterstock Foto: Selora /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: Minszka /Shutterstock Foto: Tikhonova_Marina /Shutterstock Foto: Selora /Shutterstock Foto: Marina mrs_brooke /Shutterstock Foto: Mrs.Tea /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri