Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, sa se simta bine in pielea ei, sa atraga privirile si admiratia din partea celorlalti in fiecare zi si cu atat mai mult in ziua de Pasti. Nu este usor sa apelezi la un make-up artist ori de cate ori intervin evenimentele si zilele speciale. De aceea, am pus la indemana decalogul machiajului perfect in cativa pasi simpli si usor de urmarit.

Regula numarul 4: magia fardului de obraz. Acesta ajuta in definirea formei fetei si in accentuarea pometilor. Cu o pensula speciala se va aplica fardul de obraz din zona urechilor spre centrul fetei astfel incat sa subliniezi fin linia obrazului. Evita culorile stridente deoarece vor crea un aspect artificial. Un blush intr-o nuanta naturala va oferi mai degraba un plus de prospetime.

Regula numarul 5: conturul ochilor pentru expresivitate. Chiar si cei mai frumosi ochi au nevoie de o subliniere si o evidentiere printr-o culoare mai inchisa. Efectul smokey eyes este inca in tendinte. Pentru a crea acest look ai nevoie de un dermatograf negru aplicat pe partea superioara si inferioara a pleoapei. Cu o pensula subtire poti sterge din culoare astfel incat sa ramana umbre in coltul ochilor.

Eyeliner-ul va crea o privire patrunzatoare si dramatica iar mascara vine sa completeze machiajul ochilor. In acest sezon iti poti permite luxul de a exagera cu genele deoarece accentul se pune pe fastuos. Fie optezi pentru un rimel generos aplicat, fie pentru extensii de gene. Asigura-te insa ca mascara pe care o folosesti este de buna calitate si separa genele creand un aspect alungit. Efectul ‘panza de paianjen’ nu este deloc placut estetic si inspira neglijenta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Regula numarul 6: fardul de pleoape complementar. Acesta se aplica pe o baza uscata pentru a rezista mai mult timp, dinspre interiorul pleoapei spre exterior. O simpla privire poate sa spuna mai mult decat 1000 de cuvinte. Prin urmare asigura-te ca privirea ta va face exact acest lucru. O culoare mai inchisa aplicata in coltul ochilor impreuna cu un fard mai deschis spre exterior iti vor lumina intreaga fata. In ceea ce priveste alegerea culorilor, acum te poti juca cu nuante si accente insa fara sa exagerezi. Adapteaza-ti machiajul in functie de ocazie. Pentru zi vei folosi culori calde complementare nuantei ochilor tai iar pentru seara preferatele sunt culorile reci si tari. Opteaza pentru o parte a fetei pe care vrei sa o scoti in evidenta: ochii, pometii sau buzele. Niciodata nu le accentua pe toate in aceeasi masura deoarece va iesi un machiaj strident si de prost gust.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri