9 Ianuarie 2023 publicat în Frumusete 344 share-uri

Puterea machiajului este indiscutabilă. Produsele preferate te ajută să-ți creezi un look de invidiat, să-ți evidențiezi caracteristicile atrăgătoare și să definești frumusețea într-un mod unic. Rutina de machiaj ajută femeia modernă să-și sporească încrederea în sine, indiferent ce îi rezervă fiecare zi.

Când vine vorba de machiaj, aplicarea corectă face toată diferența. Folosirea produselor potrivite și utilizarea cantității optime de make-up pot să te ajute să obții aspectul pe care îl dorești. În materialul următor vei afla câteva tips-uri despre un machiaj care să impresioneze în cea mai festivă noapte a anului.

Aplică fardul de pleoape

Fardul adaugă un plus de culoare aspectului tău, indiferent dacă optezi pentru nuanțe neutre sau unele mai îndrăznețe. Oricare este alegerea ta apropo de culoare, cumpără două farduri de pleoape complementare: o nuanță mai deschisă și una mai închisă. Atinge pensula de fard de nuanța deschisă apoi scutură pentru a scăpa de orice exces de produs. Aplică o umbră pe toată pleoapa, începând de la linia genelor și terminând chiar deasupra pliului pleoapei. Urmează culoarea mai închisă, eliminând din nou excesul. Începe din colțul exterior al ochiului, chiar deasupra liniei genelor. Difuzează culoarea închisă peste pliul pleoapei, chiar sub osul sprâncenelor. Oprește blenduirea în centrului pleoapei, deoarece nu dorești să întuneci colțurile interioare. Ia o pensulă curată pentru umbre și amestecă cele două nuanțe pentru a uniformiza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Folosește genele false

Nu toate femeile sunt binecuvântate cu gene lungi, groase și ondulate. Dacă acest lucru este valabil și pentru tine nu ai de ce să-ți faci griji. Un set de gene false este ușor de aplicat și te ajută să obții aspectul mult dorit. Le poți atașa singură cu lipici de gene sau le poți aplica profesional într-un salon de make-up. În funcție de genele pe care le-ai ales și de metoda de aplicare, acestea pot rezista ore sau chiar săptămâni. Oricum ai decis să efectuezi atașarea lor, acesta va fi pasul premergător aplicării rimelului. Ai putea chiar să sari peste această etapă întrucât de cele mai multe ori nu va mai fi necesară. A avea gene groase și pline te poate ajuta să-ți faci ochii remarcați și să întorci toate privirile din încăperea în care te afli.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Caria dentară – ce este și cum se tratează

Nu uita eyeliner-ul și creionul dermatograf

Atunci când cauți precizie, un eyeliner lichid este noul tău prieten. Poți găsi liner lichid care se aplică cu o pensulă fină sau sub forma unui stilou tip marker. Începe prin a sublinia colțul interior al ochiului, apoi îngroașă linia spre colțul exterior. Linia poate porni de la mijlocul ochiului sau din colțul interior, dar în ambele cazuri va trebui să rămâi cât mai aproape de linia genelor. Te poate ajuta desenarea unor linii mici de-a lungul liniei genelor, apoi să le conectezi pentru a umple golurile. Dacă îți alunecă mâna, nu-ți face griji! Puțin demachiant pe o dischetă va rezolva problema. În ceea ce privește creionul dermatograf, să știi că acesta este cea mai bună opțiune pentru începători. Un creion ascuțit pentru ochi este ușor de utilizat pe linia genelor și este excelent pentru a crea acea nuantă de fumuriu. Ascute creionul de fiecare dată când îl folosești. După ce ți-ai întins pleoapa, trasează puncte începând cu colțul exterior al pleoapei superioare. Mergi spre colțul interior al ochiului pentru a crea o linie punctată subțire, cât mai aproape de gene. Conectează punctele cu creionul sau folosește o pensulă de fard subțire pentru a le uni.

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Scoate-ți genele în evidență

Rimelul se găsește pe piață într-o varietate de culori, dar nuanțele de negru și maro par să fie cele mai populare. Începe prin a-ți ondula genele cu un dispozitiv special. Rotește ușor peria pentru a te asigura că toate firele sunt acoperite cu rimel. Nu împinge repetat peria în tub, deoarece acest lucru permite aerului să pătrundă și poate face ca rimelul să se aglomereze. Pornește aplicarea de la rădăcinile genelor apoi întinde rimelul până la capăt pentru mai mult volum. Pentru ca genele tale să nu capete un aspect aglomerat, folosește un separator.

Când știi toate secretele modului de aplicare a machiajului, vei fi întotdeauna o apariție spectaculoasă. Un make-up realizat pe baza recomandărilor experților nu are cum să dea greș. Nu trebuie decât să îți rezervi o parte din timpul tău pentru a învăța câteva trucuri esențiale, iar apoi poți îmbina diferite nuanțe așa cum îți place pentru un look de senzație.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Parenting constient (mindful parenting) – recomandari si sfaturi Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri