La REVOX, credem în identificarea ingredientelor potrivite pentru fiecare nevoie a pielii. Tocmai de aceea, am transpus cele mai cool ingrediente din industria cosmetică în formule simple cu eficiență ridicată.

Protecție sporită în fața radicalilor liberi? Un ten mai hidratat? Sau poate un scalp mai echilibrat și un păr mai rezistent? Iată ce poți găsi nou în gama REVOX B 77!

Pentru ten

Resveratrol+Acid Ferulic cu efect antioxidant, în concentrație optimă de 1% fiecare. Un serum ce susține sinteza colagenului și elastinei, întărește bariera naturală a pielii și oferă protecție antioxidantă.

Squalane+Ulei de Primulă ce hidratează, echilibrează producția de sebum, acționează ca tratament de noapte pentru recuperarea luminozității, elasticității și aspectului neted. Ajută la combaterea imperfecțiunilor.

Hyaluronic Acid Face Wash curăță tenul, îndepărtează impuritățile și menține nivelul optim de hidratare a pielii. Acest produs acționează pentru o piele mai curată și mai catifelată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pentru păr

Acid Hialuronic pentru păr – în concentrație de 2%, hidratează părul și scalpul, contribuind la un aspect sănătos.

Acid Salicilic pentru scalp cu rol în exfolierea și purifierea scalpului, ajută la controlul producției de sebum și combaterea acneei de pe scalp.

Multipeptide pentru păr - tonifică și stimulează foliculii, ajutând la întărirea firului de păr și la menținerea aspectului sănătos.

Revox Plex Blonde Boost Shampoo, un șampon dedicat părului blond, formulat pentru a curăța delicat părul, pentru a neutraliza tonurile neplăcute de galben și pentru a-i reda aspectul sănătos.

Te invităm să le descoperi și tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri