14 Decembrie 2022 publicat în Frumusete 28 share-uri

Cerceii reprezintă cele mai purtate accesorii. Istoria acestor podoabe datează încă de acum mii de ani, când simbolizau statutul social. Astăzi, poți integra cercei în orice ținută, chiar și dacă ne referim la cele sport. Secretul? Alegerea modelelor potrivite de cercei. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva sfaturi despre cum poți purta cercei lungi pentru un look rafinat.

De ce să alegi cercei lungi?

Multe doamne și domnișoare se feresc să poarte cercei lungi, întrucât au impresia că nu le stă bine. Acest lucru se întâmplă deoarece nu au ales lungimea și modelul care să le scoată în evidență trăsăturile. De ce să alegi cercei lungi? Acest model de bijuterii, dacă este ales corect, poate reprezenta accesoriul care îți pune în evidență frumusețea. De asemenea, dacă nu vrei să porți și alte bijuterii, o pereche de cercei lungi va fi exact ce ai nevoie pentru a completa look-ul dorit.

Îți recomandăm să ai în colecție mai multe perechi de cercei lungi, realizați din metale prețioase. În felul acesta, te vei bucura mai mult timp de ei, iar aspectul bijuteriilor va fi special. Probabil ai observat până acum diferența dintre o pereche de cercei din aur sau argint și o pereche de cercei din inox sau alte materiale non prețioase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Cum alegi cerceii lungi care să ți se potrivească?

Pentru a nu da greș în alegerea cerceilor lungi, ține cont de aceste aspecte:

  • lungimea gâtului: dacă ai un gât lung, poți purta cercei lungi fără a ține cont de mărimea acestora, în schimb dacă ai un gât mai scurt, încearcă să alegi modele cu lungimea de maximum 5 cm;
  • forma feței: poate nu te-ai gândit până acum că forma feței contează când porți cercei, însă în cazul celor lungi, este un criteriu important de luat în calcul; pentru fețele ovale este potrivit orice tip de cercei lungi, pentru fețele rotunde sunt recomandați cei care alungesc, cum ar fi cei în formă de lacrimă, pe când doamnele cu față pătrată vor avea nevoie de cercei cu forme rotunjite;
  • culoarea părului: dacă ai părul blond, atunci alege cercei aurii, iar dacă ești brunetă, optează pentru cercei din argint sau din aur alb; doamnele și domnișoarele roșcate vor beneficia în special de frumusețea cerceilor în tonuri de roz;
  • nuanța pielii: pentru o piele cu subton cald, cei mai potriviți cercei sunt cei în nuanțe de auriu, maro, verde sau cupru, iar pentru pielea cu subton rece se recomandă cercei roz, albaștri, roșii, mov sau argintii.

La ce ocazii și ținute poți purta cercei lungi?

Cerceii lungi se potrivesc atât la ținutele de zi, cât și la ținutele de seară. Dacă ești suficient de îndrăzneață, îi poți purta chiar și la ținute casual sau la cele de mers la birou, bineînțeles, dacă ne referim la bijuterii cu un model simplu și rafinat.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Cerceii din aur sau din argint, simpli sau decorați cu diverse pietre prețioase ori semiprețioase, se potrivesc evenimentelor de seară și se asortează cu ținute elegante. Dacă ne referim la cerceii cu pene sau colorați, realizați din alte materiale decât aur sau argint, aceștia pot fi purtați cu succes și la ținute de zi, pentru ieșit în oraș sau la serviciu.

Pentru a pune în evidență cerceii lungi, cel mai bine este să îi porți la ținute deschise în partea de sus, cum ar fi:

  • bluze cu decolteu bărcuță;
  • bluze sau rochii cu umerii lăsați;
  • rochii de seară;
  • rochii de zi cu decolteu;
  • rochii și bluze cu decolteu în V.

Așadar, dacă îți dorești să porți cercei lungi, acum știi cum îi poți alege și cum îi poți asorta, astfel încât să ai un look rafinat!

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri