Deteriorarea și căderea părului se numără printre problemele des întâlnite cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Din cauza stresului, a regimului alimentar sărac în vitamine, post-partum sau din cauza dezechilibrelor hormonale, căderea părului se poate accentua și poate deveni îngrijorătoare atunci când depășește 100 fire de păr pe zi.

Pentru aceste situații, Doctor Fiterman a dezvoltat MINOXICAPIL, o gamă pentru sănătatea și fortifierea părului femeilor și bărbaților deopotrivă.

MINOXICAPIL WOMEN fiole - o formulă fortifiantă cu acțiune multiplă împotriva căderii părului, care oferă rezistență și vitalitate. Hrănește, stimulează micro-circulația la nivelul părului, restructurează, intensifică activitatea celulară și creșterea firului de păr, pentru a-i mări densitatea.

MINOXICAPIL MEN fiole – destinată bărbaților, formula este creată pentru a stopa căderea părului, a hrăni firul de păr și a-l restructura. Intensifică activitatea celulară și creșterea firului de păr. Densifică, fortifică și ancorează firul de păr.

Conținutul unei fiole se aplică o dată la 2-3 zile, cu ajutorul pipetei, la rădăcina firului de păr, apoi se masează. Se poate aplica pe părul uscat sau umed, fără a clăti după folosire. O formă care se absoarbe mai rapid pentru ca efectul sa se instaleze mai rapid. Se recomandă utilizarea minim 3 luni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

MINOXICAPIL comprimate - o formulă fortifiantă, alcatuită din aminoacizi, minerale și 11 vitamine, ce susține intens sănătatea și rezistența părului, a unghiilor și a pielii. Susține sinteza de keratină și formarea corectă a colagenului de la nivelul pielii, susține metabolismul energetic normal și protejează celulele de stresul oxidant. Nu crește pofta de mancare. Fără conservanți. Fără gluten.

Descoperă gama MINOXICAPIL în farmaciile partenere și pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @DoctorFiterman


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri