25 Iulie 2022 publicat în Frumusete 17 share-uri

Momentele de răsfăț sunt acele clipe în care ne permitem să uităm câteva ore de toată agitația din jur, precum și de responsabilitățile zilnice pentru a ne bucura pe deplin de relaxare. Îndeosebi în sezonul cald mintea parcă ne zboară din ce în ce mai des la zilele de vacanță. De aceea, am creat o gamă de Ritualuri special pentru cei care își doresc să se bucure de o mică escapadă relaxantă chiar în București.

Fiecare Ritual de relaxare este gândit astfel încât să creeze momentul potrivit în care relaxarea corpului să se armonizeze cu sunetele liniștitoare și miresmele aromate, pentru ca tu să experimentezi pe deplin revigorarea minții, a trupului și a sufletului. Am ales cu grijă și atenție cele mai bune produse precum Scrub-ul și Mască cu particule de Aur sau cremele și uleiurile celor de la SABON, pentru a te bucura de miresme minunate ce te poartă într-o adevărată călătorie.

1. ROYAL BODY RITUAL WITH A TOUCH OF GOLD

Un Ritual încântător ce are darul de a oferi un moment unic de relaxare deplină, concentrându-se pe răsfățul întregului corp. Exfoliantul cu particule de Aur, împreună cu masca cu Aur sunt cele două elemente inedite ce contribuie la redarea aspectului sănătos și hidratat al pielii, ce se va menține pentru o lungă perioadă de timp. Atingerea stării de relaxare profundă presupune completarea ineditului Ritual cu Blooming Lotus Therapy, o adevărată călătorie unică, ce reunește cu succes 6 tipuri/ tehnici specifice de relaxare, din cele mai cunoscute culturi.

2. HOT STONE FULL BODY RITUAL

Acest Ritual, precum o adevărată experiență de relaxare, începe prin curățarea și hidratarea în profunzime a pielii, continuându-se cu detensionarea și relaxarea musculaturii oferită de binecunoscutul Masaj cu Pietre Vulcanice. Acest tip de Masaj este o încântare datorită pietrelor vulcanice fierbinți ce sunt aplicate de către terapeut pe punctele sensibile, căldura acestora răspândindu-se subtil în întregul corp, lăsând astfel loc stării de relaxare profundă.

3. SUMMER ENERGIZING RITUAL BY SABON

Un Ritual întru totul revigorant ce devine alegerea perfectă în zilele calde de vară. O adevărată experiență fructata ce începe prin aplicarea exfoliantului Ginger Orange a cărui particule vor îndepărta profund, dar delicat, toate impuritățile, lăsând pielea moale și catifelată. Al doilea pas constă în aplicarea cremei Green Rose pentru o hidratare corespunzătoare și înmiresmată a pielii. Momentul de profundă relaxare este completat de Masajul realizat cu Uleiul Sabon ce conține 4 uleiuri botanice prețioase și anume Jojoba, Argan, Camellia și Macadamia.

4. ROYAL FEET RITUAL BY SABON

Un răsfăț sublim al picioarelor oferit de exfolierea prin mișcări delicate, dar ferme, cu Scrub-ul cu extract de Migdale, urmată de Reflexoterapia, ce constă în masajul tălpilor și a gambelor cu cremă Mentolată Sabon. Întreaga experiență se încheie cu împachetarea picioarelor în prosoape calde, ce are menirea de a lăsa pielea netedă și catifelată, în timp ce o învăluite într-un miros sublim de prospețime.

Vă așteptăm cu drag să încercați Ritualurile noastre de Relaxare!
Mai multe detalii aici: https://urbanmasaj.ro/ritualuri/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri