O pereche de pantaloni în stil masculin cu pense, un top cu decolteu pătrat, o pereche de sandale cu detalii strălucitoare, câteva accesorii minimaliste și totuși parcă lipsește ceva …, nu?! Culoarea părului! Ce zici de o schimbare de look în totalitate apelând și la o nouă nuanță pentru părul tău?

Uneori, o schimbare a imaginii tale nu presupune doar înlocuirea întregii garderobe cu un alt stil vestimentar, un altfel de make-up sau o cură de slăbire. Iată cum îți poți schimba look-ul într-o singură zi ținând cont de câțiva pași rapizi și ușori care îți vor readuce zâmbetul pe buze atunci când te vei uita în oglindă.

  1. Vopsește-ți părul în noile tendințe!

Noua culoare vedetă a acestui sezon este blondul rose, cu tonuri moderne de roz trandafiriu și accente aurii care oferă un plus de personalitate și stil oricărui tip de păr. Poți opta pentru un nuanțator roz ce curăță delicat și atenuează tenta gălbuie a părului blond deschis, grizonat sau alb, conferind reflexe rose.

Această culoare este potrivită pentru toate tipurile de ten, iar rezultatul final poate varia în funcție de nuanța bazei pe care se aplică. Chiar și brunetele își pot construi un balayage de milioane folosind blondul rose.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!
  1. Schimbă-ți coafura sau cărarea părului!

Dacă tot suntem la capitolul podoabei capilare, o nouă tunsoare sau prinderea părului într-un mod diferit te va face să te simți mai fresh și mai încrezătoare în propriile forțe. Nu mai discutăm despre acele persoane care au părul foarte lung și dintr-o dată optează pentru o tunsoare foarte scurtă, care le reîmprospătează imaginea atât vizual, cât și la nivel intrinsec. Important este să te simți tu bine cu alegerea făcută!

  1. Poartă un ruj în nuanțe vii de vară!

Pentru a simți feeria vieții, ai nevoie de un ruj ultra trendy cu accente nonconformiste pe buzele tale. Multe persoane se feresc de culorile tari și adoptă un make-up cât mai natural. Chiar și așa, poți adăuga acea scânteie demnă de admirat întregului look, folosind un neon roz sau violet, ori un gloss cu textură lucioasă și particule de glitter. Nu trebuie să-ți fie frică să aplici nuanțe puternice pe buze.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite
  1. Alege niște lentile colorate!

Dacă porți ochelari de vedere, atunci lentilele de contact reprezintă o variantă eficientă pentru schimbarea look-ului tău într-o singură zi. Poți alege lentile colorate care să se potrivească cu nuanța părului sau, dacă nu-ți dorești acest lucru, ai posibilitatea de a-ți schimba ramele ochelarilor și cu siguranță efectul va fi unul surprinzător.

  1. Ai grijă de tenul tău!

Stresul, oboseala, rutina zilnică, stilul de viață nesănătos pot afecta pielea de la nivelul feței într-un mod negativ. Ridurile, coșurile și punctele negre nu vor întârzia să apară, așa că o programare la o cosmeticiană pentru un tratament facial corespunzător este esențială. Poți urma chiar și acasă o rutină de curățare, exfoliere și hidratare în profunzime a tenului. Fața ta va arăta mult mai îngrijită, iar tu te vei simți mult mai relaxată privindu-te în oglindă.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Suntem tare curioase să aflăm care este primul pas pe care ți-ar plăcea să-l încerci? Din fericire, nu este nevoie să slăbești 10 kg sau să faci investiții majore. O simplă schimbare de culoare a părului sau un ruj nou pe buze îți va aduce acel plus de încredere și putere în propriile forțe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri