14 Iunie 2022 publicat în Frumusete 23 share-uri

Agitația urbană în care ne avântăm în viața de zi cu zi determină deseori atât oboseală psihică, cât și o îmbătrânire prematură a pielii.

Poluarea existentă în marile orașe reprezintă de asemenea un factor ce agresează pielea, indiferent de produsele de îngrijire folosite. Momentele de relaxare sub forma masajelor realizate în studiourile profesionale ori a ritualurilor de îngrijire, au devenit astfel la mare căutare în ultima perioadă deoarece cu toții ne dorim ca tenul, dar mai ales pielea să arate strălucitor în sezonul de vară.

Ritualurile propuse în saloanele de masaj, cât și în centrele SPA vizează în primul rând curățarea în profunzime a pielii printr-o exfoliere delicată, executată prin mișcări circulare. Întregul proces contribuie la îndepărtarea tuturor impurităților pentru a facilita hidratarea corespunzătoare a pielii. Această ceremonie de îngrijire nu ar putea fi completă fără detensionarea și relaxarea musculară realizată de terapeut printr-un masaj specific de relaxare.


Terapeuții din saloanele Urban Masaj din București au pregătit o gamă variată de ritualuri de relaxare și răsfăț, menite să redea pielii aspectul strălucitor, într-o adevărată ceremonie de revigorare a minții, a trupului și a sufletului. Royal Body Ritual with a touch of Gold este un ritual încântător ce are darul de o oferi un moment unic de relaxare deplină, concentrându-se pe răsfățul întregului corp. Exfoliantul cu particule de aur, împreună cu masca cu aur sunt cele două elemente inedite ce contribuie la redarea aspectului sănătos și hidratat al pielii, ce se va menține pentru o lungă perioadă de timp. Atingerea stării de relaxare profundă presupune completarea ineditului Ritual cu Full body massage. O adevărată călătorie unică, acest masaj reunește cu succes 6 tipuri/ tehnici specifice de relaxare, din cele mai cunoscute culturi.


O noutate în saloanele Urban Masaj este întocmai colaborarea cu SABON România. Astfel, în sezonul cald, Summer Energizing Ritual by SABON devine alegerea perfectă pentru un moment de revigorare și relaxare. O adevărată experiență fructată oferită de scrub-ul, uleiul de duș, precum și cremele înmiresmate, marca SABON. Și, pentru că mișcarea excesivă, cât și lispa ei, determină dureri musculare în zona picioarelor, puteți opta pentru Royal Feet Ritual By SABON, într-unul din studiourile Urban Masaj.

Descoperă întreaga gamă de ritualuri și alege momentul tău unic de răsfăț de la Urban Masaj!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri