3 Iunie 2022 publicat în Frumusete 1 share-uri

Te intrebi ce poti face pentru a te bucura de o podoaba capilara bogata? Ei bine, exista mai multe trucuri pentru cresterea rapida a parului, pe care le poti pune in practica foarte usor. Afla de la specialistii El Studio Style raspunsul la intrebarea ta.

1. Coafuri care protejeaza parul

In primul rand, trebuie sa iti protejezi parul pentru a te asigura ca o sa creasca vizibil. Alege sa porti coafuri de „protectie” precum cozi impletite sau bucle realizate fara caldura. Evita sa pui presiune asupra scalpului cu stylinguri de genul cozii de cal sau cocuri stranse.

In acelasi timp, seara iti poti proteja parul cu o esarfa pe care o poti pune inainte de culcare.

2. Maseaza-ti scalpul cu uleiuri

Nu doar ca este relaxant, ci stimuleaza cu adevarat cresterea parului. Folosirea uleiurilor precum cel de cocos, argan sau de ricin poate ajuta cresterea in lungime a podoabei capilare. Poti aplica o data la doua saptamani uleiul pe care il preferi tu pe toata radacina parului, masandu-l pe scalp.

Fa acest lucru timp de 20 de minute in timp ce stai cu capul in jos pentru a stimula bine circulatia sangelui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

3. Tunde-ti parul pentru a mentine lungimea

Acesta este unul dintre acele trucuri pentru cresterea rapida a parului pe care majoritatea nu il iau suficient in serios. Faptul ca tunderea varfurilor in mod regulat stimuleaza cresterea parului este un mit. Insa, contribuie la cat de repede isi schimba lungimea.

Foto: antoniodiaz /Shutterstock

Chiar daca nu stimuleaza cresterea propriu zisa, trebuie sa intelegi ca varfurile despicate si uscate duc la ruperea parului, astfel ca acesta isi va pierde cu timpul din lungimea actuala. De aceea, varfurile trebuie tunse la o anumita perioada de timp, pentru a-l mentine sanatos.

4. Evita vopsirea si decolorarea parului

Dupa cum am mentionat si anterior, parul deshidratat si varfurile despicate nu vor duce decat la pierderea din lungime. Vopseaua si decolorantul sunt doua produse care contribuie la deteriorarea sanatatii tunci acestuia cand sunt folosite in exces, mai ales, acasa.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Daca iti doresti un par lung si sanatos, incearca sa nu te mai vopsesti singura atat de des, iar atunci cand o faci alege sa mergi la un salon de infrumusetare.

5. Nu mai supune parul la caldura excesiva

Sa renunti de tot la folosirea caldurii pe par este un lucru foarte greu. Insa poti incerca sa eviti coafurile care implica folosirea placii de par sau a ondulatorului. Rezuma-te doar la uscatorul de par pe care il folosesti dupa ce te speli pe cap.

Un aspect foarte important pe care trebuie sa il tii minte este sa folosesti mereu protectie termica atunci cand iti supui parul la caldura.

Bineinteles, cresterea nu este stimulata doar de ingrijirea exterioara a parului. Alimentatia contribuie si ea cand vine vorba de sanatatea si lungimea acestuia. De aceea, trebuie sa ai o dieta echilibrata si bogata in vitamine.

Acum ca stii aceste trucuri pentru cresterea rapida a parului, aplica-le si tu si vezi care dintre ele functioneaza mai bine pentru tine.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Foto fr si main: lithian /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri