Adeseori confundată cu procedura IPL, epilarea definitivă cu laser este, totuși, net superioară ca rezultate. Mai mult, prin efectuarea serviciului de epilare definitivă cu laser diodă, eficient și pe timp de vară, Illuma Clinique se pozitioneaza la cele mai inalte standarde în domeniul intervențiilor medicale și estetice de îndepărtare a părului corporal, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților..

Adevărata savoare a verii se simte pe o piele catifelată, mângâiată de razele soarelui și de o rochiță ușoară și colorată. Părul corporal ar trebui să fie ultima grijă atunci când savurezi vara, ba chiar nici atât. În afară de faptul că îndepărtarea repetată a părului corporal este o nevoie a cărei satisfacere cere mult timp, energie și bani, mai este și extrem de inoportună, iar asta costă cel mai mult liniștea sufletească, mai ales a unei femei.

Vara, anotimpul fără griji, n-ar trebui să devină un stres tocmai prin prisma caracterului său estival, care îndeamnă la vestimentație lejeră și la dezgolirea corpului într-o proporție mai mare decât în orice alt sezon al anului. Există o cale extrem de eficientă și lipsită de disconfort pentru o piele catifelată, pentru un timp foarte îndelungat: epilarea definitivă cu laser.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

Spre deosebire de lumina intens pulsată (IPL) folosită pentru epilare, laserul generează mai multă căldură ce va fi direcționată către foliculii piloși, iar rezultatele sunt mai bune. Apoi, laserul este o rază de lumină concentrată, cu o anumită frecvență, ceea ce se traduce prin mai puține ședințe de tratament, dar cu o eficiență mai ridicată.

„Mai mult decât atât, tratamentul cu laserul diodă Venus poate fi efectuat și pe pielea bronzată!”, spune Alexandra Crâșmaru, fondator Illuma Clinique. „Astfel că nimic nu te împiedică să ai pielea la care ai visat, nici măcar un anotimp!”

În cazul vechilor proceduri de epilare cu laser sau a celor IPL, recomandarea de a le efectua în afara sezonului de plajă se baza pe argumentul că fasciculele luminoase nu vor detecta și distruge foliculii de păr din pielea bronzată. Grație laserului diodă, mult mai precis și mai puternic, procesul de fototermoliză selectivă poate fi acum derulat în orice perioadă a anului, cu mențiunea că trebuie evitată bronzarea (naturală sau la solar) în preajma ședințelor de tratament.

Atenție la comportament înainte și după tratament! Este la fel de important ca epilarea în sine!

Ca în cazul oricăror proceduri estetice, și în epilarea definitivă cu laserul diodă rezultatele depind de pregătirea corectă a zonelor ce urmează a fi tratate, precum și de respectarea indicațiilor post-intervenție. Alexandra Crâșmaru, fondator Illuma Clinique, atrage atenția asupra unor comportamente foarte importante care trebuie adoptate în preajma ședințelor de epilare definitivă cu laser.

ÎNAINTE DE INTERVENȚIE:

  • Pentru îndepărtarea părului, nu folosim ceara și nici nu smulgem firele cu penseta, cu aparatul de epilat sau prin electroliză etc. timp de cel puțin patru săptămâni înaintea procedurii.
  • Folosirea cremelor epilatoare nu este recomandată pentru că poate afecta calitatea rădăcinii firului de păr.
  • Părul de pe zona ce urmează a fi tratată trebuie tuns sau ras cu o zi înainte pentru a evita pierderea de energie luminoasă la suprafața pielii și pentru îmbunătățirea stării de confort a pacienților.
  • Pe zona ce urmează a fi tratată nu se aplică loțiuni parfumate, deodorant, creme cu filtru solar, uleiuri esențiale sau alte produse cosmetice ce pot determina fotosensibilitate.
  • Cu două săptămâni înainte de tratament trebuie suspendată administrarea medicației care poate produce fotosensibilitate, inclusiv a cremelor cu retinol sau a produselor naturiste care conțin extract de sunătoare.
  • Bronzarea la soare sau la solar trebuie evitată cu două săptămâni înainte de procedură.
  • Aplicarea produselor autobronzante este interzisă cu o săptămână înainte de tratament și, de asemenea, în timpul tratamentului.

DUPĂ INTERVENȚIE:

  • Pe zona tratată nu se va aplica deodorant timp de 48 de ore.
  • Dat fiind că pielea este sensibilă la căldură timp de 48 de ore după tratament, dușurile sau băile fierbinți vor fi evitate pentru a preveni apariția iritațiilor.
  • Evitarea bronzării la soare sau la solar timp de două săptămâni după procedură.
  • Dacă tratamentul a vizat zona feței, se va aplica un produs cu factor de protecție solară 50 pentru cel puțin 48 de ore după tratament.
  • Pielea tratată nu trebuie să fie supusă tehnicilor de exfoliere pentru cel puțin o săptămână după tratament.
  • Pentru epilarea între ședințe se va folosi doar aparatul de ras.
  • Masajele, sauna și sportul intens vor fi evitate timp de 24-48 de ore după tratament.

Fiecare ședință de epilare durează în funcție de suprafața zonei tratate, însă tehnologia folosită este atât de eficientă încât procedura poate fi, lejer, efectuată în timpul pauzei de prânz de la serviciu. Mai mult, pot fi tratate diferite zone ale corpului în timpul aceleiași ședințe de tratament.

Pentru un tratament complet, majorității paciențiilor li se recomandă 6-8 ședințe pentru fiecare zonă, dar, pentru ca procedura să fie, cu adevărat, „definitivă”, numărul de ședințe va fi stabilit de specialiștii Illuma Clinique în funcție de tipul de piele al fiecărei persoane, de culoarea părului care trebuie îndepărtat și de textura zonei tratate. Cert este că în 10-14 zile se vor elimina 15%-20% din firele de pe corp ce se aflau în faza de creștere la momentul tratamentului, iar în 6-10 ședințe de terapie aplicate pe zonele faciale se obțin cele mai bune rezultate.

„Iar dincolo de îndepărtarea atât de mult dorită a părului corporal, care se face atât de eficient și rapid cu ajutorul laserului diodă, la finalul tratamentului se observă și o îmbunătățire a aspectului pielii, care devine mai fină și mai catifelată”, spune Alexandra Crâșmaru, fondator Illuma Clinique.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri