Illuma Clinique pune la dispoziția pacienților Profhilo Body, un tratament revoluționar pentru remedierea în doar 30 de zile a problemelor de laxitate a pielii.

CP

Apropierea sezonului cald crește considerabil preocuparea oricui pentru estetica corporală. Gândul la garderoba de vară ne determină să ne reglăm stilul de viață și să ne transformăm corpul astfel încât să ne simțim cât mai confortabil în pielea noastră când ne-o vom expune soarelui și privirilor celorlalți. Din păcate, în ciuda celor mai intense eforturi de stil de viață, înaintarea în vârstă sau fluctuațiile de greutate aduc cu sine laxitatea pielii, un fenomen influențat de factori multipli (interni și externi), cu un impact extrem de important asupra psihicului: apariția sentimentului de frustrare.

Pentru a-i ajuta pe pacienți să întâmpine sezonul estival cu bucurie și apreciere față de propriul corp, Illuma Clinique introduce în portofoliu Profhilo Body, un tratament revoluționar bazat pe o abordare nouă în remedierea problemelor de laxitate a pielii. Acesta combină sesiunile de injectare realizate în clinică și procedurile de îngrijire pe care pacientul le face la domiciliu, ca tratament de întreținere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cu gândul la vară. Ritualuri de frumusețe care te pregătesc din timp pentru sezonul estival. Cu Inimile la vedere în acest an! 10 bijuterii moderne cu motive în formă de inimă ”Cu 1% mai bun”, povestea tânărului care a scris istorie, devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡

Cu numai două sesiuni de injectare în decurs de o lună se obține o piele mai fermă, cu aspect hidratat, revigorat. Dacă va fi necesar, pentru rezultate optime vor fi recomandate tratamente de întreținere ulterioare, numărul acestora fiind decis de specialiștii clinicii pe baza evaluării făcute pacientului, în funcție de gradul de laxitate al pielii.

Această inovație pe piața procedurilor corporale se bazează pe o soluție care hrănește celulele și redă fermitatea pielii pe termen lung, având o compoziție cu o puritate ridicată, fără aditivi, ceea ce asigură pacientului un grad mare de siguranță prin limitarea efectelor secundare în timpul și după intervenție.

„Produsul a fost conceput ca o soluție pentru laxitatea pielii, însă este, de asemenea, potrivit pentru a fi utilizat în combinație cu alte tratamente estetice. Profhilo Body folosește un complex hibrid, unic pe piață, care și-a dovedit eficiența în restabilirea fermității pielii, iar efectele se mențin pe termen lung”, explică Alexandra Crâșmaru, fondator și manager Illuma Clinique.

Cu siguranță nu știai aceste lucruri despre acest brand de încălțăminte Cu încă 2 premii GOLD câștigate în 2022, COSMETIC PLANT ajunge la 16 premii internaționale pentru calitate Cu noua gamă Taft Wonder îți iei adio de la zilele cu păr ciufulit

Profhilo Body: un tratament rapid pentru rezultate pe termen lung

Oricare ar fi cauza laxității pielii – îmbătrânirea fiziologică a țesuturilor sau pierderea țesutului adipos – substanța activă potențează procesul de reparare a țesutului dermic, redând elasticitatea pielii și aspectul ferm, estetic. Soluția injectată va fi activă în țesuturi timp de aproximativ o lună după încheierea tratamentului, până când va fi complet metabolizată de organism.

Profhilo Body stimulează producția naturală de colagen și elastină, efectele sale de întinerire făcându-se simțite chiar și după ce soluția a fost descompusă în mod natural. După tratamentele inițiale este recomandată repetarea procedurii o dată la șase luni pentru menținerea rezultatelor.

Cu gândul la vacanță. 5 sfaturi pentru un păr de poveste Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Această procedură non-invazivă, efectuată prin injectarea superficială a substanței active în 5-10 puncte de pe zona tratată, este nedureroasă, senzațiile resimțite în timpul tratamentului fiind cele specifice intervențiilor de gen. Reacțiile adverse cel mai frecvent întâlnite în asociere cu tratamentul Profhilo Body sunt ușoare, precum: prurit (mâncărimi), edeme (umflături), eritem și/sau inflamație la locul injectării și dispar spontan la câteva zile de la intervenție. Riscul vânătăilor este mic, iar hematoamele care pot apărea în timpul injectărilor sunt rare.

Pentru obținerea celor mai bune rezultate, în vederea pregătirii pentru tratamentul Profhilo Body este recomandată evitarea consumului de alcool și tutun în timpul celor 72 de ore precursoare intervenției, precum și evitarea expunerii la soare, solar, saună, frig intens și efort fizic susținut timp de o săptămână după efectuarea procedurii.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient

„Te poți aștepta la îmbunătățiri vizibile ale aspectului pielii într-o lună de la prima sesiune pentru că, odată injectat, produsul începe să se răspândească și să producă schimbări în țesuturi. Dar cele mai bune rezultate vor fi observate după efectuarea și celei de-a doua sesiuni de tratament. Profhilo poate fi utilizat împreună cu alte protocoale estetice pentru a spori efectele obținute, iar medicul estetician este cel care va recomanda tratamentele complementare pentru a susține procesul de reîntinerire a pielii și reducere a laxității”, specifică Alexandra Crâșmaru, fondator Illuma Clinique.

Profhilo Body nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Medicul estetician trebuie informat înainte de procedură despre orice condiție medicală existentă sau tratament medicamentos urmat de pacient pentru a putea preveni eventualele interferențe cu soluția implicată în procedura estetică.

Geanta cu mâner statement- piesa de rezistență a acestui sezon! 10 modele atrăgătoare de genți ce pot fi purtate în mână Povestire cu tâlc: Fă următoarele 3 lucruri în fiecare zi a vieții tale și viața întreagă ți se poate schimba Manichiura cu GLITTER – strălucirea intensă sau subtilă a momentului! 28 de modele superbe de manichiură cu glitter și accente scânteietoare pe care ți-ai dori să le porți oricând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri