În 2022, oamenii încep să îndrăznească mai mult. Căutătorii de adrenalină își rezervă locuri la parapante, bungee jumping, curse cu mașini sport și alte activități extreme. Însă îndrăzneala e satisfăcută și când apelezi la schimbări abrupte de look. De la blond cuminte la argintiul de gheață, de la clasicul brunet la culoarea purpurei, aceste tranziții care sparg propriile tale tipare și reguli nu pot fi decât celebrări exuberante în numele fericirii și a bucuriei de a trăi fiecare clipă cât mai intens.

Anul 2022 este unul care a marcat capitolul de final al pandemiei. Acum e timpul să deguști viața, să o sărbătorești și să-i încerci cele mai îndrăznețe nuanțe, care se află și pe radarul vopselelor de păr.

1. Alb și negru

Îți aduci aminte de Cruella? Hollywoodul i-a conturat o personalitate mai complexă în 2021, cu relele pe care le știm, dar și cu bunele care nu au fost portretizate în povestea pe care o știm de mici. Chiar dacă nu ai vizionat încă filmul, cert este că designul costumelor a câștigat echipei de film un Oscar. Iar noi credem că părul personajului principal a avut un cuvânt de spus în atragerea acestui premiu.

Jumătate de păr alb, jumătate de păr brunet, moderna Cruella a generat un adevărat trend. Un dans de tango al constrastelor, cele două nonculori iscă scântei de fiecare dată când sunt alăturate în forma lor crudă. Nu se dezic de la natura lor implacabilă nici când își dau întâlnire în tendințele de culori îndrăznețe de păr din 2022.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Tot mai multe femei apelează la acest duet șocant în ultimul timp și chiar reinterpretează stilul. Albul poate fi înlocuit cu orice nuanță aprinsă, pe când brunetul poate face loc altor nuanțe de adânci profunzimi. Astfel se ajunge la combinații de ciocolatiu cu roșcat, violet închis cu roz neon și multe alte creații pline de imaginiație.

În timp ce unele coafuri afișează aceste perechi de nuanțe contrastante în prim plan, altele apelează la tehnici de ascundere a uneia dintre cele două nuanțe. Astfel devine normal să se ajungă în situația în care să clasezi pe cineva drept blondă platinat, însă aceasta să te surprindă cu un spectacol de culori de foc, ascuns la spate, sub o perdea de păr blond. Asemenea stiluri de colorare a părului ajută femeile să experimenteze nuanțe neconvenționale, fără să le poarte exclusiv pe acestea.

Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare ! 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

2. Argintiu

Dacă ar fi să dăm timpul înapoi cu 10 ani, cum crezi că sunau părerile despre femeile cu părul alb? Din păcate, exista o stigmă asupra acestui portret, însă aceasta a fost spulberată de trendurile din ultimii ani. Chiar și în 2022, argintiul câștigă și mai mult teren și respect în rândul femeilor.

Fie că au albit pe cale naturală sau au apelat la vopsea de păr, femeile cu părul argintiu emană un curaj declarativ, care îmbracă în empatie una dintre cele mai temute repercusiuni ale trecerii timpului. Părul argintiu fascinează privirile și spune povestea eliberării de prejudecăți. Este despre libertatea de a fi exact așa cum îți dorești și despre alegerea conștientă de a străluci împotriva tuturor obstacolelor.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Însă părul argintiu presupune o schimbare radicală, pe care un stilist o poate obține după mai multe sesiuni la salon. Chiar și îngrijirea părului argintiu va fi una migăloasă, însă există mereu soluții precum un șampon nuanțator care să te ajute să eviți să ajungi la tente nedorite de gălbui.

3. Mov

Există o culoare de păr extrem de generoasă. Ea pune în valoare toate tonalitățile de piele și e departe de a putea fi clasată drept o nuanță clasică. Ne referim bineînțeles la culoarea lavandei, culoarea atribuită regilor în Evul Mediu, care simboliza bogăție și putere.

Astăzi este o culoare de păr ce revine în trenduri în 2022. Este o alegere pe cât de îndrăzneață pe atât de elegantă și excepțională. Nu toată lumea are cutezanța de a alege movul drept noua culoare a părului său. Însă, din fericire, există mai multe nuanțe de mov, mai discrete sau mai efervescente, gata să împace toate gusturile.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

De departe cea mai dorită nuanță de mov în 2022 este movul pastelat. Diafan, visător, excentric și îndrăzneț, movul pastelat reprezintă tot ceea ce femeile își doresc în acest an: succes și experiențe memorabile.

Dacă îți dorești să îndrăznești până la capăt în materie de culori de păr în 2022, atunci îți recomandăm să iei în considerare lilaul neon. Neasemuit de vibrant, această nuanță e ca un bilet doar dus spre un nou capitol aventuros din viața ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri