Un look original uneori spune multe despre noi. Astfel, părul devine un mijloc de exprimare a stării de spirit a momentului. Fie că vei petrece cu familia sau cu prietenii, sau doar pentru a petrece o seară cochetă, nu contează: pentru Revelion coafura este esențială! Este important să te simți bine cu tine chiar dacă stai acasă cu câțiva membri ai familiei și cu prieteni dragi.

Nu există un moment mai bun decât Revelionul pentru a-ți transforma părul într-o operă de artă. De aceea, specialiștii de la El Studio îți oferă câteva idei grozave despre cum să-ți coafezi părul pentru petrecerea de Revelion și pentru a intra cu un look impresionant în noul an.

Chignon, cozi, împletituri adunate si semi-adunate: există multe idei pentru a-ți transforma părul într-o coafură specială pentru noaptea de Revelion. Nu numai pentru părul lung, ci și pentru părul mediu și scurt. În plus, pentru a respecta tendințele modei, specialiștii El Studio recomandă pentru coafurile de Anul Nou ca acestea să fie ușoare și aerisite, creând un efect de naturalețe și dezinvoltură. Volumul binevenit și o ușoară neglijență, șuvițele simple și buclele lejere vor ajuta la obținerea rezultatului dorit în crearea unei coafuri de Revelion 2022 ultra-mode.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Important de știut că, pe lângă tendințe, lungimea părului este cea care dictează alegerea coafurilor pentru look-ul de Anul Nou. Cu cât părul este mai lung, cu atât mai spectaculoasă și mai luxoasă va fi coafura de Revelion, fără limite impuse. Pe un păr lung poți realiza coafuri de complexitate variată, folosind orice abordare și tehnică.

Iată câteva idei de coafuri, perfecte pentru noaptea dintre ani! Găsește-ți inspirația!

Păr strâns

Părul strâns salvează mereu serile festive, inclusiv pe cea de Revelion! Modalitățile de adunare a părului sunt nesfârșite: de la drept sau creț, de la ondulat sau cu bucle, fără bucle sau cu accesorii de păr bogate. Poți opta între o coafură lejeră sau o coafură structurată și complexă: alegerea este a ta!

Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Bouffant doar pe jumătate

În acest caz, poți opta să dai volum părului tău, alegând o coafură în stil retro. Pentru un rezultat de senzație, adoptă ca stil de inspirație o coafură retro, jumătate sus și jumătate în partea de jos. Coafurile Bouffant sunt un look clasic care nu se demodează niciodată. Așa că, dacă ești în pană de idei pentru coafura de Anul Nou, ai încredere în această tunsoare minunată.

Împletitură olandeză + Coc

Cunoscută și sub numele de împletitură Dutch, această coafură este mereu în trend, desi tendințele se schimbă în fiecare an. Indiferent de lungime sau culoarea părului, împletiturile rămân mereu la modă. Fie că alegi o împletitură clasică sau în două cozi, rezultatul va fi întotdeauna exceptional. Cu atât mai mult dacă folosești produsele și know-how-ul potrivit!

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cele mai încurajatoare citate despre succes Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Împletituri care îmbracă alte coafuri

Coafurile ultra trendy, de lungime medie, au multe soluții: coafuri sub formă de coc pentru Revelion, coc franțuzesc realizat prin răsucire de sus în jos, bucle, cozi de cal. Toate aceste tipuri de coafuri pot fi împachetate frumos cu împletituri, conferind un farmec aparte unei coafuri de Revelion în orice variantă ar fi ea. În plus, împletiturile arată grozav într-o variantă trendy, cu șuvițe și bucle lejere, împletituri voluminoase, împletituri cu sclipici, care vor fi o soluție de neegalat pentru noul an.

La fel ca și cocurile, împletiturile sunt, de asemenea, un mare clasic atunci când vine vorba de coafuri de petrecere. Poti opta pentru împletituri minuscule, adică împletiturile anilor 90 la fel ca Hailey Baldwin, sau pentru o împletitură lateral, lungă. Dacă, în schimb, ești în căutarea unui look mai sofisticat, poți încerca împletitura pe post de bentiță sau poți realiza o împletitură laterală pornind de la tâmple și încheind-o chiar deasupra ceafei.

Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

O sugestie: Pentru a face coafura și mai prețioasă, cu ocazia sărbatorilor, apelează la accesorii. Alege o agrafă elegantă, sau mai special, dacă este împodobită cu o fundiță maxi. Rezultatul? Foarte șic!

Bucle romantice

Buclele sunt romantice, măgulitoare și ușor de obținut, așadar perfecte pentru o seară festivă! Iar coafurile realizate cu bucle sunt cu adevărat nesfârșite: de la o simplă coadă prinsă la baza cefei, cu o împletitură tip coroană mică, până la buclele senzuale lăsate să cadă liber peste umeri. În plus, acestea sunt coafuri simple pentru Anul Nou, pe care le poți face în scurt timp, chiar și acasă, fără ajutor. Tot ce ai nevoie este un ondulator bun.

Dacă nu vrei să-ți prinzi părul, cea mai potrivită coafură va fi coafura de Anul Nou cu bucle libere sau semi-lejere. Buclele ușoare și aerisite în ton cu sclipirea și eleganța nopții dintre ani, vor fi foarte potrivite pentru o seară festivă la restaurant.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Testează-ți creativitatea și pe tunsori scurte!

Ai părul scurt sau mediu? Nu te preocupa! Există idei grozave de coafuri și pentru tine. Înainte de toate, părul scurt are nevoie de volum. În plus, cu câteva accesorii de păr îți poți schimba rapid coafura pentru o seară. Mai bine să le alegi într-o variantă de bijuterie cu strasuri, perle si diamante, pentru a străluci la fiecare mișcare a capului.

Bobul clasic poate avea un volum lejer. Boburile lungi, în schimb, sunt însuflețite de semi-onduleuri în stil dezordonat, cu împletituri si torchon. Pentru a coafa părul prea scurt, poți opta pentru o bandă fină și strălucitoare de strasuri. Dacă ai șuvițe ultrascurte, un stil ciufulit și neglijent va fi o soluție excelentă pentru coafurile de Anul Nou. De asemenea, poți încerca câteva împletituri pe șuvițe scurte. În plus, astfel de coafuri, acestea vor sublinia culoarea părului la modă, accentuând firele individuale. Mai întâi, creează un volum cu ajutorul unui pieptene, apoi realizează câteva împletituri pe o parte, care vor fi super elegante. Alege bentite și ace cool pentru a fixa câteva șuvițe și a obține o coafură cool pentru noaptea dintre ani.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Chignon

Zici chignon și lumea toată se deschide! De altfel, această coafură poate fi declinată în multe variante, mai ales cu ocazia Revelionului. Este de fapt o coafură care se pretează la multe interpretări. Chignonul clasic nu trebuie uitat niciodată, nici măcar în noaptea de Revelion! Simplu și dezordonat sau voluminos și ordonat, îmbogățit cu detalii pline de farmec, chignonul este întotdeauna o idee salvatoare. O alternativă originală este chignonul cu împletituri. Răsucirea franceză rămâne un mare clasic ce poate fi înfrumusețat cu agrafe de păr sau cu un pieptene cu bijuterii!

* Foto și informații oferite de specialiștii El Studio


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri