26 Octombrie 2021 publicat în Frumusete 40 share-uri

Accentele de strălucire în păr sunt în vogă, iar decorarea părului cu bijuterii se poartă din ce în ce mai mult! Bijuteriile de par au câștigat din ce în ce mai mult teren și mai multe inimi în ultimele sezoane, decorarea părului cu șiraguri de perle false, cristale, pietre semiprețioase impresionante devenind un trend din ce în ce mai îmbrățișat în ultima vreme. Îți prezentăm astăzi 25 de modele de bijuterii de par de inspirație orientală care sunt absolut minunate și care pot transforma un look obișnuit într-unul extravagant, de prințesă orientală, desprinsă parcă din poveștile din “O mie și una de nopți”. 

DESCHIDE PREZENTAREA

Accentele de strălucire în păr sunt în vogă, iar decorarea părului cu bijuterii se poartă din ce în ce mai mult! Bijuteriile de par au câștigat din ce în ce mai mult teren și mai multe inimi în ultimele sezoane, decorarea părului cu șiraguri de perle false, cristale, pietre semiprețioase impresionante devenind un trend din ce în ce mai îmbrățișat în ultima vreme. Sunt vedete de la Hollywood care au dus extravaganța la extreme și și-au împodobit, în aparițiile lor publice, cărarea cu perle veritabile sau chiar cu diamante, mizând mai degrabă pe minimalism decât pe opulență.

Prin urmare, bijuteriile de par au fost și sunt și astăzi alegerea multor femei atunci când își doresc un accesoriu de par statement, extravagant și luxos, care să epateze și să impresioneze. De-a lungul istoriei umanității și ale epocilor istorice, părul, un simbol al frumuseții eterne, a fost împodobit și decorat cum s-a știut mai bine. Cu o asemenea bijuterie în par, elaborată sau simplă, care atrage absolut toate privirile, te simți ca o prințesă orientală, al cărei par în sine devine o bijuterie umblătoare. Îți prezentăm astăzi 25 de modele de bijuterii de par de inspirație orientală care sunt absolut minunate și care pot transforma un look obișnuit într-unul extravagant, de prințesă orientală, desprinsă parcă din poveștile din “O mie și una de nopți”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri