31 August 2021 publicat în Frumusete 1 share-uri

Selectarea produselor de îngrijire a pielii poate fi o adevărată provocare. Abundenţa de tipuri de produse, de branduri poate pune în dificultate chiar şi pe cele mai informate dintre utilizatoare.

În rândurile următoare ne-am propus să ne oprim atenţia asupra a două categorii: cosmetice coreene şi cosmetice europene.

Cosmetice coreene - beneficii, caracteristici

Produsele cosmetice coreene au o tradiţie foarte veche, însă au câştigat încrederea europenilor recent. Frumusețea femeilor din Coreea este apreciată şi de doamnele din Europa care îşi doresc să aibă ten alb, luminos, neted, sănătos asemeni asiaticelor. Produsele de îngrijire folosite de asiatice pot fi considerate ingredientele cheie pentru o piele impecabilă.

De ce sunt atât de eficiente produsele cosmetice coreene

În primul rând datorită ingredientelor de înaltă calitate folosite pentru obținerea acestora. Fie că vorbim de loţiuni, seruri, creme hidratante sau alte produse de îngrijire, vorbim de extracte cu eficiență dovedită. Extractele de aloe vera, muşeţel, alge albastre, orez, ceai verde şi ceai alb sunt doar câteva dintre ingredientele de bază utilizate în industria cosmetică coreeană.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice L`Oréal investește într-o companie de biotehnologie, pentru a dezvolta la scară largă ingrediente pe bază de plante pentru o frumusețe sustenabilă GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu

Un alt aspect ce trebuie menționat, ține de tehnologia utilizată. Se cunoaște faptul că producătorii din Coreea de Sud investesc masiv în cercetare şi tehnologie, astfel că toate produsele cosmetice sunt realizate în urma unor studii minuțioase, fapt ce le asigură eficiența ridicată şi siguranță maximă. Produsele de îngrijire coreene au ingrediente atent selectate, incluse în proporții optime, au texturi blânde şi sunt rapid absorbite în piele. Deci utilizarea acestora este o activitate plăcută cu orice ocazie.

Producția de cosmetice coreene este atent monitorizată de instituțiile de control din Coreea de Sud, deci produsele sunt prietenoase şi foarte sigure chiar şi pentru utilizatorii cu ten sensibil. Prețurile de achiziție sunt accesibile iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Apivita are un nou distribuitor pe piața din România Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Efectele benefice ale utilizării de cosmetice coreene se observă din primele zile, tenul fiind mai luminos, pielea căpătând elasticitate, iar ridurile și liniile fine diminuate. Cosmeticele coreene sunt eficiente şi pentru persoanele care suferă din pricina cearcănelor sau a petelor inestetice, ajutând la diminuarea acestora.

Produsele de îngrijire de la DD'ell Cosmetics sunt accesibile şi eficiente, fiind tratamente optime pentru piele. Nu au ingrediente iritante precum alcool, parfum, parabeni, gluten sau sulfați. Eficienţa ridicată a acestora este o certitudine dovedită prin studii minuţioase.

Cosmetice europene - caracteristici

Produsele de îngrijire cosmetice europene sunt foarte populare şi foarte eficiente. Totuși sunt companii consacrate care produc produse diferite, adaptându-le la cererea pieței din țara în care sunt vândute. În acest context se poate înțelege că produsele comercializate în România ale unor firme de renume, pot fi diferite calitativ față de cele existente pe magazinele din Germania, Franța sau Anglia.

CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Un alt aspect mai puțin plăcut ține de controlul asupra compoziției. Instituțiile de sănătate din Europa nu pun la fel de multă presiune pe companiile producătoare de cosmetice cum se întâmplă în Coreea, deci există creme, loţiuni şi seruri ce pot produce iritaţii.

Prețul este un alt detaliu ce nu poate fi neglijat. Cosmeticele de calitate ce poartă amprenta brandurilor consacrate pot fi inaccesibile utilizatorilor de rând.

Sursa foto: ddell-cosmetics.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri