26 August 2021 publicat în Frumusete 10 share-uri

Atunci când sunt asortate tonului pielii, culorile au puterea de a spori covârșitor frumusețea naturală a unei persoane. Pentru a face alegerea potrivită, mai întâi trebuie să înțelegi teoria din spatele acestui fenomen.

Alegeri pentru o piele în tonuri calde

Deschis

Un roz cald sau un roșu-portocaliu sunt nuanțe ce îți pot pune în valoare culoarea pielii. Dacă vrei, totuși, să optezi pentru ceva mai închis, poți alege un corai foarte puternic, un galben auriu sau un bej opac.

Mediu

Acest tip de piele este cel mai bine pus în valoare atât de culori închise, cât și de cele deschise și vibrante. Bronzul este evidențiat de nuanțe ce au la bază galben: auriu, cupru, caramel, maro sau verde măsliniu. Însă și violet purpuriu sau corai deschis contrastează perfect cu acest ton al pielii.

Foto: De la Mariia Boiko /Shutterstock

Se poate spune că este de departe cel mai versatil ton al pielii ce poate fi măgulit de aproape orice culoare. Cu toate acestea, nuanțele de verde închis, violet, burgundy ies cu adevărat în evidență și dau un farmec aparte întregii mâini. Inclusiv culorile pale și cele foarte deschise oferă un contrast excelent. Te poți bucura chiar și de culori vibrante precum fuchsia sau magenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Îți dau un pont: ca să-ți ușurezi munca, pe site-ul oficial OPI, la secțiunea Try On This Color, există o aplicație foarte drăguță unde poți seta culoarea pielii și lungimea unghiilor, pentru a testa toate culorile disponibile în colecțiile lor. Încearcă și tu, dacă vrei să-ți pui mâinile în evidență într-un mod plăcut. Este extrem de important pentru a crea această armonie între tonul pielii tale și culoarea lacului de unghii purtat!

Testează și personalizează pentru un rezultat mai mult decât așteptat!

Foto fr si main: De la Dev_Maryna /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri