14 Septembrie 2021 publicat în Frumusete 40 share-uri

Ochii verzi sunt minunați, cu umbre și unduiri de verde ce parcă ne amintesc de farmecul și misterul seducatoarelor ondine. Cu un machiaj bine ales, natural sau mai intens, în funcție de preferințe, momentul zilei sau evenimentul la care participi, ochii verzi sunt ochii pe care nu îi vei uita niciodată, te vor hipnotiza cu smaraldul și frumusețea lor. Iată 18 make-up lookuri de excepție pentru ochii verzi: (Foto fr si main: De la Anna Om /Shutterstock)

DESCHIDE PREZENTAREA

Ce nuanțe de farduri sunt însă cele cele mai potrivite ochilor verzi? Make-up artiștii sunt de părere că verdele ochilor poate fi scos în evidență și prin nuanțe neutre precum gri/maro cenușă (acea nuanță interesantă de taupe), cu subtonuri calde mai degrabă în loc de cele reci. Puteți adăuga și străluciri de glitter pentru ca nuanțele aurii ale irisului să iasă la suprafață sau puteți chiar opta pentur un maro roșcat precum este maroul teracotă. Tonurile de pământ flatează în general ochii verzi într-un mod subtil, dar intens în același timp.

“ Am mai spus că nuanțele de nuanțele de mov violet flatează orice culoare de ochi, ceea ce este adevărat, însă pe ochii verzi arată extraordinar de frumos. Totul pleacă de la roata culorilor. Culoarea complementară a verdelui este roșul, prin urmare, orice umbră cu subtonuri de roșu face ca ochii verzi să strălucească cu adevărat. Movul lavandă, violetul, movul vânătă – nicio nuanță de mov nu este în afara limitelor”, afirmă make-up artistul Erica Whelan pentru publicația https://www.allure.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Am adăuga noi, și nuanțele de mov prună, movul violetelor de Parma și tonurile de roșu și roz (în funcție de nuanța de verde a ochilor voștri puteți opta pentru un roz mai cald sau mai intens în loc de tonuri de roz mai rece), roz auriu. Creează un efect hipnotizant! Dacă aveți ochii verzi, evitați în schimb fardurile, dermatografele sau tușurile de ochi cu subtonuri albăstrui.

Alte nuanțe și farduri care flatează în mod deosebit ochii verzi sunt cele de bronz și de cupru, recomandate și în cazul ochilor albaștri. Pe ochii verzi însă, arată pur și simplu spectaculos. Pentru un efect wow, dacă ochii voștri au urme de bronz sau de auriu în ei, puteți încerca chiar și un fard auriu metalic (nu vă feriți deloc de pigmenții metalici căci ei conferă luminozitate privirii, făcând ochii să strălucească). Pe de altă parte, dacă ochii voștri verzi au un ton mai rece și pot fi ușor confundați ca fiind gri-albaștri, fardurile în culori argintii sau cu sclipiri metalice de cărbune arată spectaculos pe pleoape, mai ales în lumina strălucitoare a nopții.

Atunci când vine vorba de eyeliner, cel maro închis sau de culoarea cafelei espresso este perfect pentru a evidenția ochii verzi, la fel ca și cel gri cărbune sau gri închis (atenție, nu negru intens) Aplicați și o urmă de fard alb în colțul interior al ochiului (pentru un efect subtil de iluminare) și blenduiți culorile în mod armonios. Dacă participați la un eveniment seara sau vă pregătiți pentru o ieșire în oraș, eyelinerul auriu sau cel mov poate crea un efect spectaculos aplicat de-a lungul pleoapelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri